10 supergode råd til din rejse

Da vi havde en konkurrence om de tre bedste rejseråd, væltede det ind med gode forslag. Desværre kunne vi kun kåre tre vindere, men vi synes ikke, at I skal snydes for nogle af de gode råd, vi fik. Så vi har samlet ti råd til din rejse her:

 1. Gør noget, du ikke kunne drømme om i det virkelige liv, og få flyttet dine grænser. Tidligere var jeg kun til ferier på hotel, men på en tur til The Grampians i Australien overnattede jeg i bilen på en naturplads, hvor der intet var andet end pladsen. Intet toilet eller rindende vand…. Fed oplevelse  Og jeg har siden “turde” vove mig ud på teltferier og overnatninger på Shelters. Maria Mørch Møller
 2.  Mit bedste råd er at hæve et kontant pengebeløb (eks. 1000 euro per person), tage toget til Hamborg lufthavn og derfra tage en afbudsrejse. Den korte frist plus det faste beløb kan give en nogle fantastiske oplevelser. Hvis man da er til ukendte overraskelser. En af de fede oplevelser var helt sikkert to uger på krydstogt omkring Dansk Vestindien. Christina F
 3. Mit allerbedste rejseråd er egentligt ganske enkelt – men mange glemmer det! Slap af når du er afsted, nyd din ægtefælle, kæreste, børn 100procent. Pludselig er det hverdag igen og den daglige tummerum starter – og så ville det være ærgerligt ikke at have en masse varme og dejlige ferieminder at smile over. Anni Breer
 4. Når vi rejser kører vi langt i bil. Og vi har 2 børn med på 2 år og 6 år. Mit bedste råd er at have noget spændende legetøj med og gode bøger. Jeg har købt nogle små ting. Nogle små figurer med deres helte fra tv, nogle blade og nogle små spil (kort og ds-spil jeg har købt billigt på loppemarket) de er pakket ind. Børnene bruger lang tid på at diskuterer hvornår de keder sig nok til at åbne en ny gave.  Når vi lander og resten af ferien nyder børnene også de nye ting. Maria Lykke
 5. Jeg har altid problemer, som de fleste andre kvinder garanteret også har, med at finde plads nok i kufferten til alt det, jeg gerne vil have med. Derfor ruller jeg mit tøj, hvilket giver en del ekstra plads, men ikke nok med det, så udnytter jeg pladsen i mine sko/stiletter, hvor jeg putter strømper, undertøj og diverse andre småting ned i.Så kan man nemlig lige snige en kjole mere ned i kufferten, hvilket jo er helt fantastisk, når man har så mange, at man ikke kan vælge! Maria Ø
 6. Min kæreste og jeg har desværre ikke rejst så meget, da vi det meste af vores forhold begge har været under uddannelse og derfor ikke har haft så mange penge. Mit bedste rejseråd er derfor, at man skal planlægge ture og gøre noget ud af de muligheder, man har sammen, også selvom disse ikke er rejser sydpå eller til fantastiske feriesteder. Vi har på snart syv år været på én “rigtig” ferie, hvilket var fire dage i London, men vi har taget utallige småture til mine forældres sommerhus, enkle overnatninger på hotel mm. Dette virker måske ikke som meget, men det gælder om at være sammen på en anden måde end derhjemme og nyde de øjeblikke, man har sammen. Så er det lige meget om man er i Italien, Tyrkiet eller Odense.  Kamilla Lykke Larsen
 7. Åhh, der er så mange gode råd. Men de bedste minder har jeg fra de uventede, og lidt spontane ture. Så, smid kortet væk, tag ud i det blå, og fár en lille smule vild. Der er en fantastisk, skæv, og spændende verden derude. (Go of the beaten track. Vibe Kjædegaard
 8.  Jeg er lys i huden og selvom jeg bruger solcreme med faktor 15 til 20 så går det af og til galt alligevel. Og får for meget sol, men så er en agurk i tynde skiver bare lige sagen. Kommer den fra køleskabet så køler der ekstra ud over at den også lindre lidt. Men foretrækker nu at jeg ikke bliver forbrændt. Anne Marie Tollak Jensen
 9. Medbringer altid altid altid wetwipes (til babyen) og alt det andet. Wetwipes kan bruges i alle situationer og såvel som makeupfjerner til at få ketchuppletten af kjolen. Uundværlig når såret skal renses eller candyflossen har sat sig i håret. Køler på panden/håndled på varme dage og tørrer mudderet af skoen når det har regnet. Selvsagt et must efter “dårlig mave” og solskoldning. Altså helt uundværlig, uanset mærke og pris. Birgitte Holleris Petersen
 10. Hvis du gerne vil have plads i bagagen på hjemturen og ikke vil smide noget ud, der egentlig godt kan bruges såsom håndklæder og sengetøj, får du her et godt råd: Pak kufferten og fyld op med tomme plastbøtter fra for eks. is, kartoffelsalat eller syltetøj. De fylder godt, og vejer nærmest ingenting, og kan smides ud, når du når rejsemålet. Jesper

Spar penge

8 tips til at spare på madpengene

Bo gratis i hele verden

Spar penge på storbyferien med disse 8 tips

Share Button

Lignende indlæg

2 thoughts on “10 supergode råd til din rejse

 1. Kan især godt lide råd nummer 6! Nok fordi jeg selv er studerende, kan jeg netop relatere til dette. Selvom midlerne måske er små, skal det ikke være nogen undskyldning for, ikke at være i stand til at hygge sig. Personligt har jeg taget med kæresten til Århus (er selv fra København) og dette kan gøre rigtig billigt og det er nu engang dejligt at komme lidt væk “hjemmefra” engang imellem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *