Danske apps. Foto: Ribe

Turist i dit eget land: Se fem fine danske apps

Hvor mange medier fokuserer på udlandet i deres rejsesektioner og på nettet, er der heldigvis mere gang i app-udviklingen, når det gælder oplevelser i Danmark. Mange af de lokale turistbureauer herhjemme har en app om områdets attraktioner, der kan installeres, og flere udviklere har kastet sig over det at hjælpe folk, der er på ferie i deres eget land.

Vi har samlet en håndfuld gode, danske apps, som kan bruges, både når du er sulten, når du skal finde et sted at overnatte og når du vil på oplevelse i en bestemt egn af Danmark.

Du er meget velkommen til at bidrage med dine favoritter i kommentarfeltet, hvis du kender nogen gode, danske apps.

Spise

R2N er en app, der giver rabat til forskellige restauranter og cafeer landet over. Du kan søge på område, madtype og pris, og så får du svar på, hvilke steder der giver rabat, hvis du booker bord og spiser samme aften. App’en har en bred vifte af restauranter blandt andet hyggelige Alsace midt i København.

Pris: Gratis. Link: R2N

Den danske spiseguide er en flot dansk app, der giver dig mulighed for at søge på over 6.000 spisesteder herhjemme. Du kan både søge på restauranter i nærheden og på restauranten i en given egn. Samtidig kan du få et overblik over deres menukort, køkkenteam, rating og meget andet.

Pris: 39 kroner. Link: Den danske Spiseguide

Sove

Shelter-appen viser en oversigt over alle de gratis overnatningssteder, der er i de danske områder. Lige fra shelters til teltpladser med adgang til toilet og rindende vand, hvor du frit kan slå teltet op og overnatte. Det er to danske gutter, der har udviklet app’en, som giver en glimrende beskrivelse af de forskellige overnatningssteder.

Pris: Gratis. Link: Shelter

Opleve

Danmarksrejsen er lavet af Friluftsrådet. Det er en hjemmeside med tilhørende app, som fortæller om 30 danske natursteder med billeder, interviews, ord og meget andet. Blandt de egne der beskrives, er for eksempel min egen hjemegn Odsherred, Bornholm og Det Sydfynske Øhav! NB: Du kan selv deltage aktivt ved at oploade billeder og egne historier til hjemmesiden.

Pris: Gratis. Link: Danmarksrejsen

1001 stories of Denmark er heldigvis både på dansk og engelsk. Det er en app, der giver dig beskrivelser af 1001 interessante steder i det ganske land. Her er alt fra gravhøje til badehoteller samt kort med nåle ud for de steder, der bliver beskrevet.

Pris: Gratis. Link: 1001 Stories

Læs mere

Verdens bedste bøfsandwich

Læsertips: Gode danske spisesteder

5 fede ting til mobilen i ferien

Geocaching er gratis sjov for hele familien

5 seje apps til rejsen

Annonce

Share Button

Lignende indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *