5 fif til at gøre en god handel

[vc_row el_position=”first last”] [vc_column width=”1/4″] [vc_single_image image=”2380″ img_size=”medium” img_link_target=”_self” el_position=”first last”] [/vc_column] [vc_column width=”3/4″] [vc_column_text el_position=”first last”]

Det er stimulerende at gøre en god handel, og når du rejser i Mellemøsten, kommer du ofte ud for at skulle prutte om priserne i basarer og på markeder.

Det kan være svært og pinagtigt for en skandinav at prutte priserne ned, for vi er ikke vant til at tinge om prisen. Derfor har vi fået en ekspert, Meddab, til at give gode råd til at gøre en god handel.

1. Dvæl et øjeblik ved den ting, du ønsker dig og læg den så fra dig igen.

2. Begynd at kigge på andre ting i nærheden, og vent på at sælgeren dukker op med et tilbud på den ting, du var interesseret i.

3. Hvis han siger 100, så gå ned til en meget lavere pris for eksempel 20. Prutter han den blot 10 eller 20 længere ned, skal du begynde at gå ud af butikken eller væk fra boden.

4. Han vil sandsynligvis komme efter dig med et nyt tilbud.

5. Som hovedregel skal du ikke give mere end halvdelen af hans oprindelige tilbud.

Hvis du ikke bryder dig om at tinge om prisen, kan du holde dig til de boder og butikker, som skilter med ’Fixed price’.

[/vc_column_text] [/vc_column] [/vc_row]

Share Button

Lignende indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *