Tip til Alanya: Byens flotteste keramik

keramik alanya

I middelhavslandene er nogle af de mest solgt souvenirs formodentlig farvestrålende keramik, og jeg har personligt en hel del kønne skåle og andre ting, der minder mig om de forskellige rejser, hver gang de kommer på bordet. En del af dem stammer fra en lille butik nær Damlatas stranden i Alanya, Hayati Türközü.

Det er næsten tyve år siden, at min veninde og jeg kom forbi butikken første gang. Her faldt vi i snak med ejeren og fandt, at hans varer havde en bedre kvalitet end mange andres, købte et par ting og er siden vendt tilbage flere gang. Senest i oktober sidste år, hvor butikken nu var gået i arv fra far til søn. Men stedet er stadig lige hyggeligt, sønnen lige så snakkesalig som sin far og keramiktingene superfine.

Tyrkisk keramik i Alanya
Tyrkisk keramik.

Læs også: Alanya: Byens bedste morgenmad

Priserne er til at forhandle som så mange andre steder, men du kan ikke banke dem helt ned her. Til gengæld kan du få en rigtig god mængderabat, så hvis I er flere, der skal købe, er det en fordel at gå sammen derned.

Adresse: Saray Mah, Damlatas Cad, Akman Apt. Alti 40/C, Alanya.

Hvis du kan anbefale andre butikker i Alanya, må du meget gerne gøre det i kommentarfeltet til glæde for alle os, der er vilde med den tyrkiske by.

Keramikfade i den tyrkiske by Alanya

Mere om Alanya

Læs alle vores artikler om og fra Alanya:

Alanya

Se også

Denne hjemmeside:

AltomAlanya.eu

Af Karen Seneca, Rejseblokken

 

Share Button

Lignende indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *