Alicante: Hotel & fly til 2.003 kr. for 4 dage i maj

Hvis du trænger til en hurtig lille getaway til sydens sol og varme, så er Alicante i Spanien et godt bud. Her er alt fra markeder, skønne seværdigheder til strand og shopping. Du kan f.eks se middelalderborgen Castillo de Santa Bárbara.

Borgen ligger 166 meter over havets overflade. To elevatorer tager dig direkte fra strandvejen ved Playa Postiguet til Castillo de Santa Bárbara, hvor du kan nyde den skønne udsigt ud over byen og havet.

Hotel & fly

Det er nemt at flyve til Alicante fra København. Vi har f.eks. fundet billetter hos RYANAIR – BOOK HER fra København til Alicante torsdag den 4. maj til søndag den 7. maj 2017 til 1.220 kroner for en person tur/retur med sæder og håndbagage (i målene 55 x 40 x 20 og max 10 kg).

Vil du have mere med end det, der kan ligge i en kuffert, som passer i kabinen, koster det ekstra. Men håndbagage til fire dage skulle være nok til de fleste.

 

 

Vi har fundet det moderne designhotel NH Alicante – BOOK HER, som ligger 5 minutters kørsel fra stranden og lystbådehavnen i Alicante. Her tilbydes gratis adgang til hotellets spa, hvor der findes spabad, sauna og fitnesscenter. Og der tilbydes gratis WiFi overalt på hotellet.

Hotellet har også en tagterrasse med en lille, sæsonåben udendørs swimmingpool. Prisen for 3 overnatninger for 2 voksne i perioden torsdag den 4. maj til søndag den 7. maj 2017 er i alt for et standardværelse 1.565 kroner.

 

 

Du kan altså komme afsted fra København til Alicante i perioden 4. maj til søndag den 7. maj 2017 med fly og hotel til 2.003 kroner per person, hvis I rejser to personer og bor sammen.

 

Vi tager forbehold for, at de tilbud, vi har fundet, er udsolgt, prisen er ændret, fejl, ekstra omkostninger etc. Du skal selv dobbelttjekke oplysningerne, inden du booker fly og hotel. Spørgsmål vedrørende fly og hotel bør rettes til de forskellige udbydere. Læs eventuelt vores betingelser og vilkår

Foto: Pixabay

Share Button

Lignende indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *