Berlin

Forårstur til Berlin: Hotel & fly til 2.263 kr. for 1 uge

Skønne Berlin byder på masser af fantastiske oplevelser. Vi er ret vilde med Berlin for byen har det hele. Lækre restauranter, afslappede cafeer, cool bydele, kunst, masser af historiske seværdigheder og skønne grønne områder.

Hotel & fly

Fly til Berlin

Det tager kun lidt over en time at flyve til Berlin fra København. Vi har fundet flybilletter hos MOMONDO – BOOK HER til bare 310 kroner for 1 voksen tur/retur i perioden 26. april til 3. maj 2017.

Billetterne er set hos Easyjet, hvor du kan medbringe ET styk håndbagage op til en maksimal størrelse på 56 x 45 x 25cm, inklusive håndtag og hjul.

Vær opmærksom på, at der kan være ekstra omkostninger i forbindelse med booking af sæder, ekstra bagage etc. Dobbelttjek altid din booking, inden du bestiller.

Hotel i Berlin

Vi har f.eks. fundet hotellet BEST WESTERN HOTEL CITY OST – BOOK HER i området Friedrichshain i Berlin. Hotellet ligger ca. 20 minutters gang fra Ostkreuz Railway Station. Det er mange populære barer, diskoteker og restauranter i området.

Hotellet har kaffebar, valutaveksling og døgnåben reception. Trådløst internet er tilgængeligt over hele hotellet, og værelserne på hotellet er udstyrede med eget badeværelse, fladskærms-tv og radio. Samtlige værelser tilbyder telefoner, walk-in skab og varme. Det tilbud vi har fundet koster 3.906 kroner for 7 nætter i et dobbelt standard værelse for 2 voksne i perioden 26. april til 3. maj 2017.

Da hotellerne ret hurtigt bliver booket, kan du finde andre hoteller via BOOKING.COM

Berlin

Berlin

Du kan altså komme afsted fra København til Berlin i perioden 26. april til 3. maj 2017 med fly og hotel til 2.263 kroner per person, hvis I rejser to personer og bor sammen.

 

Vi tager forbehold for, at de tilbud, vi har fundet, er udsolgt, prisen er ændret, fejl, ekstra omkostninger etc. Du skal selv dobbelttjekke oplysningerne, inden du booker fly og hotel. Spørgsmål vedrørende fly og hotel bør rettes til de forskellige udbydere. Læs eventuelt vores betingelser og vilkår

Læs også vores tips til Berlin med børn

14 gode tips til Berlin med børn 

Guide til Berlin for børn

Og artikler om at spare penge på ferien

8 tips til at spare penge på storbyferien

Sådan sparer du penge på madbudgettet

Foto: Pixabay /Kai Vogel/ Peter Dagatz/ Moerschy

Share Button

Lignende indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *