Betingelser & vilkår

Rejseblokken er en uafhængig rejseblog, men vi kan modtage vederlag fra tredje part i forskellige sammenhænge for eksempel via affiliatelinks.

De rejsetilbud, du finder i indlæg under menupunktet ‘Rejsetilbud’, har vi selv fundet. Vi finder tilbudene via de forskellige rejseudbydere. Rejseblokken kan derfor ikke give nogen garanti for gyldigheden af de forskellige tilbud eller eventuelle fejl.

Du skal være opmærksom på, at tilbudene ofte kun gælder en afgrænset periode, eller kun gælder få antal og/eller bestemte pladser. Spørgsmål vedrørende de specifikke tilbud skal rettes direkte til udbyderen af tilbuddene.

Rejseblokken kan ikke garantere kvaliteten af de enkelte tilbud. Du skal derfor altid selv dobbelttjekke indholdet af din bestilling, inden du booker en rejse. Vær opmærksom på, at priserne hos udbyderne ofte er dynamiske, og derfor kan der i løbet af sæsonen ske prisnedsættelser og prisstigninger grundet efterspørgslen på pågældende tidspunkt. Vi henviser til, at du altid læser rejseselskabets betingelser og vilkår.

Share Button