Søndersø Laketours, foto: John Mynderup

Cykeltur i Nordsjælland med gratis guide

[vc_row el_position=”first last”] [vc_column width=”1/4″] [clear el_position=”first”] [vc_column_text el_position=”last”]

Laketours

Her kan du læse mere om cykelturene:

Laketours.dk

[/vc_column_text] [/vc_column] [vc_column width=”3/4″] [vc_column_text el_position=”first last”]

Dette er et utroligt generøst og spændende tilbud fra en af Danmarks superjournalister, John Mynderup, som jeg har haft som kollega, da vi begge arbejdede på Ekstra Bladet: Gratis cykeltur i Nordsjælland med Mynderup selv som guide.

John Mynderup er tidligere Cavlingvinder, og har udrettet en hel del som journalist blandt andet på Ekstra Bladet, Berlingske og Børsen. Nu er han gået på efterløn, og har oprettet hjemmesiden Laketours, som er en fin hyldest til Mølleåen og Mølleådalen.

Laketours.dk har masser af billeder af det smukke område, og er dels en side, der med John Mynderups ord fortæller om ‘historien, naturen, ejendomme, personer og livet langs Mølleåen og de forbundne søer’, dels et tilbud om guidede cykelture i området.

Der bliver ca. fire cykelture hvert år, og personligt vil jeg hellere end gerne trampe i pedalerne sammen med ‘Mynde’ og de andre deltagere. Det lyder som et af de tilbud, man ikke kan afslå. Og heller ikke har lyst til at afslå.

Af Karen Seneca. Foto: John Mynderup

[/vc_column_text] [/vc_column] [/vc_row]

Share Button

Lignende indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *