Milano: Fly & hotel fra 1.384 kr. for 4 dage

Italiens modemekka Milano er et godt valg til dig, som elsker mad & shopping. Milano er Italiens andenstørste by. En moderne metropol med masser af muligheder for at se både nyt og gammelt. I smukke Galleria Vittorio Emanuele II kan du både shoppe og spise.

Du kan se det berømte vægmaleri af Leonardo da Vinci ‘ Den Sidste Nadver’, som er malet på væggen i refektoriet ved kirken Santa Maria delle Grazie i Corso Magenta. På grund af efterspørgslen er besøget begrænset til 15. minutter, og det er nødvendigt at booke billetter i forvejen.

Fly & hotel

Vi har fundet flybilletter fra København til Milano fra f.eks. torsdag den 9. november til søndag den 12. november 2017 hos MOMONDO – BOOK HER til bare 616 kroner tur/retur for 2 personer.

Der kan være ekstra omkostninger i forbindelse med booking af sæder, ekstra bagage etc. Dobbelttjek altid din booking, inden du bestiller.

 

 

 

Vi har fundet HOTEL ROMANA RESIDENCE – BOOK HER, som ligger midt i Milanos gamle bydel, kun 10 minutters gang fra Domkirken. Hotellet byder på værelser med aircondition, klassisk indretning, gratis WiFi, tv og eget badeværelse med gratis toiletartikler. Et dobbeltværelse for 2 voksne koster fra 2.150 kroner for 3 nætter i perioden 9. november til 12. november 2017.

Hotellet ligger omgivet af barer og restauranter kun 100 m fra Crocetta Metrostation og det nærmeste sporvognsstoppested. Der er 5 minutters gang til Torre Velasca. Hotellet ligger ca. 20 minutters kørsel fra Linate Lufthavn.

Da hotellerne ret hurtigt bliver booket, kan du finde andre hoteller via BOOKING.COM

 

Du kan altså komme afsted fra København til Milano i perioden torsdag den 9. november til søndag den 12. november 2017 med fly og hotel FRA 1.384 kroner per person, hvis I rejser to personer og bor sammen.

Artikler om at spare penge på ferien:

8 tips til at spare penge på storbyferien

Sådan sparer du penge på madbudgettet

 

Vi tager forbehold for, at de tilbud, vi har fundet, er udsolgt, prisen er ændret, fejl, ekstra omkostninger etc. Du skal selv dobbelttjekke oplysningerne, inden du booker fly og hotel. Spørgsmål vedrørende fly og hotel bør rettes til de forskellige udbydere. Læs eventuelt vores betingelser og vilkår

Foto: Pixabay

Share Button

Lignende indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *