Orkanen i Fårup Sommerland

Fårup Sommerland er et hit for både store og små

Fårup Sommerland

Vi sugede det sidste ud af ferien med en smuttur til skønne Nordjylland – min hjemegn. Jeg vil altid føle mig hjemme i det nordjyske især med vinden ruskende i håret ved Vesterhavet. Og jeg skal da lige love for, at Nordjylland viste sig fra sin blæsende og våde side – men pyt. Der er jo som bekendt ikke dårligt vejr, men kun dårlig påklædning.

Vi skulle selvfølgelig i Fårup Sommerland. Det er efterhånden to år siden, vi var der sidst. Men vi husker alligevel den vilde tur i rutschebanen ‘Lynet’ – især 10-årig husker turen, fordi det var hendes første tur i en rutschebane, hvor man faktisk kører på hovedet. Hun er ikke vild med det, lad os bare sige det. Derfor var det kun morfar og mormor, som tog en tur ud på de vilde vover denne gang. Og de synes, at det er hylende morsomt. Vi starter altid turen i Fårup Sommerland med at gå – det der i gamle dage hed Junglestien – som i dag hedder ‘Skattejagten’. Det er en tradition, for så er festlighederne lige som i gang.

Enormt familievenligt

Fårup Sommerland er ét af mine absolut yndlings sommerlande i Danmark. Her er masser af plads og masser af sjove forlystelser. Der er nemlig lidt for enhver smag. Der er vilde rutschebaner, moderate rutschebaner til dem, som ikke behøver at hænge på hovedet, for at hvine højt, og så er der de mindre forlystelser til de helt små. Men ikke nok med det, så er det altså bare enormt familievenligt med gode grill-pladser til gør-det-selv-folket og restauranter til dem, der ikke har køletasken med.

Vi prøvede ikke aqua-parken sidst, vi besøgte Fårup Sommerland – og desværre måtte vi også springe over denne gang. Vejret var simpelthen for koldt og vådt til, at vi havde lyst til at iføre os badetøj. Det er rigtig ærgerligt, men det betyder jo sådan set bare, at vi bliver nødt til at komme igen til næste år!
Vi kan klart anbefale sejlturen Fårup Rafting, rutschebanen ‘Flagermusen’ og karrusellen ‘Skovsuset’ og 4D-biografen med sjove film.

Du kan læse meget mere om åbningstider og forlystelser på Fårup Sommerland

Fårup Sommerland

Fårup Sommerland

Af Lone Holm. Øverste foto: Fårup Sommerland. Rejseblokken var inviteret af Fårup Sommerland. 

Share Button

Lignende indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *