VisitEngland/Alex Hare

Familieferie i London holder 100 procent

Jytte har netop været på en fed familieferie i London, og hendes tommelfinger vender klart opad efter at have travet byen tyndt og spist godt

 

Jytte og Co på familieferie i London

Kager fra Hummingbird

Vi var ni familiemedlemmer på storbyferie i London i starten af januar. Og sikke en tur! Til trods for et aldersspænd fra 8 til 50 år, så hyggede vi alle og nød både seværdigheder og shoppeture.

Vi rejste ud onsdag aften og hjem søndag til middag, dvs. vi havde tre hele dage i London. I stedet for at starte ud med alle ”almindelige” attraktioner, besluttede vi os for at tage nogle af de gratis ting.

Vi aftalte at mødes hver morgen kl. 8 for at gå ud og få morgenmad. Herefter museum til ca. kl.13-14 alt efter behov. Så frokost og shopping eller gåtur i byen.

Så vi fik set Natural History Museum med en super god dinosaurudstilling, virkelig spændende for både store og små, og vi kunne nemt have brugt hele dagen der. På Science Museum var der noget for alle og lige som med det andet museum, var det svært at nå hele udstillingen igennem, da vi kun havde sat en halv dag af til det.

Superlækre kager

Portobello marked var et must for nogle af os, mens andre tog på War Museum i stedet. Markedet var skønt med masser af sjæl OG ikke mindst kaffe, lagkage og cupcakes hos Humningsbirds, det hele var superlækkert.

Selvfølgelig fik vi også set Big Ben mv. udefra,  både til fods og i dobbeltdækkerbus. Ligeledes gik vi rundt i de forskellige dele af byen og fik set China Town, M&Ms store og selvfølgelig Oxford Street.

Vi havde alle en skøn tur, fik gået rigtig mange kilometer, og havde da ret travlt med at få set en masse på de tre dage, vi var der.

english breakfast

Traditionel engelsk morgenmad.
 

Foto fra en familieferie i London

London er ikke en billig by at besøge, men jeg synes absolut, at det var rimeligt. Fly og hotel (fire overnatninger) kostede ca. 2.000 kr. pr. person, og jeg ved man kan finde flybilletter billigere, end vi gjorde.  Vi valgte et billigere hotel tæt på Paddington station, The Gresham Hotel – ikke luksus, men ok, da vi kun brugte det til at sove.

Til mad og transport brugte vi ca. 1800 kr. pr. person for alle dagene, til alle måltider (morgenmad var ikke inkl. på hotellet), transport til og fra lufthavnen og oystercard til undergrund og busser.

Fed by, der klart er flere besøg værd. Se også Guide til 3 fab dage i London med børn.

Gæsteindlæg af Jytte Klainberger, Thisted

IMG_3637

Share Button

Lignende indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *