Alpehytte i Tyrol med udendørs servering

Endelig er det tid til drømmerejsen: Ferie for alle

Mexicos cafe

Dette er et sponsoreret indlæg.

Nu kan det snart være nok med kulde og grå himmel. Vi vil af sted til sol og sommer, kultur og natur. Af sted med hele familien. Og helst i en fart! Men først og fremmest kan vi vende snuden vestpå og tage til Herning for at opleve Ferie for alle.

Det er en rejsemesse, hvor eksperter fra syd, øst, vest og nord viser, hvad deres bureau, land eller attraktion har at byde på. Fra ski til strand, fra Møllegårdens Camping til Mexico (som på billedet). Ferie for alle har fem hovedområder – udland, Danmark, golf, camping og udeliv –  og jeg ved godt, hvad jeg først og fremmest skal tjekke ud: Udeliv.

Jeg bor nemlig i London pt, og elsker bylivet, men de rejser jeg husker bedst, er dem, der involverede noget med naturen: Regnskoven i Peru, alperne i Østrig, Vadehavet i Sydvestjylland osv. Lige netop trekking, vandring, cykel- og sejlferie er rart at planlægge hjemmefra. Det dur ikke at tage en rygsæk på ryggen og begynde at vandre op i det første det bedste bjerg, man støder på. Det kræver lidt planlægning, og det er her, at jeg synes, rejsemesser som Ferie for alle har deres eksistensberettigelse.

Drømmeferien

Her kan jeg tale med forskellige kloge mennesker, høre oplæg om aktive ferier fra dykning til kajakture – ja, jeg kan sågar få et gratis prøvedyk. Det kan alle, der kommer på messen. Så derfor vil jeg snuse rundt, tale, samle informationsmateriale og lytte til folk, der har trekket i Asien. Det er nemlig mit næste mål: Regnskov, vandrestøvler og fugtigvarme. Der er mystiske dyr i sådan en urskov, det kan være farligt visse steder, så naturligvis skal der nogle fagfolk indover rejsen.

Da der er mere end 1.000 udstillere, 120 rejseforedrag, musik, underholdning og meget andet, skal messen også bare nydes helt igennem. Og mon ikke det enorme campingferieområde også kan inspirere til masser af aktive ferier? Det tror jeg. Børn er lette at have med på messen, for der er legeland, hoppeborge og meget andet “pjat”, som de kan hygge sig med, mens mor og/eller far ser på drømmerejser.

Vi ses i Herning!

Facts om Ferie for alle

Dato: 24-26. februar (Uge 8)

Tid: 24-25. februar åbent 10-18, 26. februar åbent 10-17.

Sted: Herning Messecenter

Priser: Voksen 100 kr, barn under 5 gratis, barn 5-12 år 10 kr, folk over 60 år 50 kr. og efter kl 15-billet 50 kr.

Billetter kan købes her: Billetsalg

Af Karen Seneca 

 

Share Button

Lignende indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *