Foto af skuespillerne fra sommershow i Tivoli

Forårsforæring: Turpas, billetter og sommershow i Tivoli

Update: Vinderne er nu fundet, og det blev henholdsvis Mikkel Egelund, Cecilia Emborg og Filippa Madsen.

Vi ryster kulden af os og tager forskud på forårets glæder ved at samarbejde med Tivoli om at give jer en fed start på påsken og den mildere årstid. Vi har nemlig fået entre, turpas og billetter til årets sommershow i Tivoli, og er så heldige, at vi kan trække hele tre vindere til denne forårs-give away:

Førstepræmie: Fire entrebilletter samt og fire turpas til Tivoli, som kan bruges i løbet af sommersæsonen.

Andenpræmie: To gode billetter til årets sommershow i Tivoli: ‘Mor og far sidder i grøften’ med de eminente skuespillere   Peter Frödin, Kirsten Lehfeldt, Mia Lyhne og Anders W. Berthelsen (se foto øverst). Billetterne er til lørdag den 26. maj kl. 19.30.

Tredjepræmie: Fem entrebilletter til Tivoli i sommersæsonen. De kan bruges på en gang eller løbende.

OBS: Ingen af billetterne kan byttes, og de skal bruges til denne sommersæson.

Sådan får du chancen for at vinde

Det eneste du skal gøre for at få chancen for at vinde en første, anden eller tredjeplads, er at anbefale et sted, du holder af i Danmark. Det kan være alt fra navnet på en god cafe eller et hyggeligt spisested, et yndlingsmuseum, en park, en skov, en hyggelig landsby eller en dejlig strand. Ordet er frit.

Sidste chance for deltagelse er den 22. marts midnat, og vi kårer så vinderne den 23. marts – præcis en dag før sommersæsonen begynder i Tivoli.

Hovedalleen i Tivoli
Hovedalleen i Tivoli bliver rigtig påskefin. Foto: Lasse Salling.

 

Påskeoverraskelser og sus i maven

Tivoli åbner fredag før påskeferien, og gæster vil kunne se nuttede påskelam på Plænen og købe lækre påskeæg, blomster vil der naturligvis også være masser af. Og søreme om ikke Tivoli også får sin helt egen parade a la Disney World – dog i et noget mindre omfang…

– Vi har valgt at fejre Tivolis 175 års jubilæum med ekstraordinær mange nyheder. Der er udsigt til sus i maven i den relativ vilde forlystelse Tik Tak, der er til børn og unge. Jubilæumsparaden, der favner hele verden bliver en kæmpestor oplevelse, som vi tror mange børn vil plage deres forældre om at komme ind og se. Oveni har vi også en ny jubilæumshave og andre gode overraskelser, når gæsterne kommer i Haven, lover pressechef Torben Plank.

Læs mere om Tivolis kommende sæson her: Sommer i Tivoli.

Vi ønsker alle held og lykke, og glæder os som små påskelam til at læse jeres forslag til gode, danske steder.

Af Karen Seneca. Foto øverst: Tivoli.

 

Annonce
Share Button

Lignende indlæg

29 thoughts on “Forårsforæring: Turpas, billetter og sommershow i Tivoli

 1. Helt klart bedste sted i DK er Silkeborg og søerne omkring Silkeborg. Lej en kano og hav mad og drikke med om sommeren så fås det ikke bedre.

 2. Tag en tur til Gilleleje Havn og nyd lyden af en fiskekutter, mågeskrig . besøg en af de gode restauranter i byen eller når vejret er til det spis gode fiskeretter på havnens område.

 3. Jeg syntes ærligtalt aldrig at man bliver for gammel til at tage en kanalrundfart i københavn på en forårs dag. Jeg har gode minder fra københavns kanaler siden jeg var lille det er bare noget ganske særligt at se byen fra vandet af.

 4. Tag turen til Køge. Fantastisk by der både har vand, skov og et fantastisk byliv.
  Kom en lørdag hvor der er torvedag på torvet nyd en frokost på de mange små cafeer

 5. Jeg holder vældigt meget af Naturcenter Vestamager – gode legearealer – naturoplevelser og naturvejledere til at fortælle om det – og her til påske er der både påskekyllinger og påskelam. Der er desuden en fin cafe, man kan trække ind på, hvis det bliver for koldt. Og der er mulighed for at låne grej til at lave bål og bage snobrød / pandekager over bål. Rigtig god aktivitet for både voksne og børn.

 6. Det bedste sted er helt sikkert stranden i Løkken – det er ER nemlig “lykken at være i Løkken”… En gåtur her er total nydelse for øjne og ens sjæl – her slapper jeg af og samler ny energi 🤗🙏

 7. Min anbefaling går til byens museum aka http://www.vejenkunstmuseum.dk/
  Et fantastisk sted for store og små! Vores børn har adskillige gange nydt godt af billedskolens tilbud, men især de tilbud, der er i alle skoleferierne er et hit.
  Så er der selvfølgelig selv museets udstilling som klart er et besø værd.

 8. Tøndermarsken er et af mine yndlingssteder. Der er højt til loftet, unik natur, masser af fugle og vind i håret

 9. By oasen ved de gamles by på Nørrebro med klappedyr og legeplads er perfekt med børn. Til alle er Haveselakabets have fantastisk. og is ved damhussøen i Rødovre.
  Og øj hvor ville jeg gerne kunne invitere min datter i Tivoli.

 10. Jeg vil gerne anbefale at gå en tur langs langeliniemolen(østerbro). Det er faktisk rigtig hyggeligt om sommeren, især hvis man også lige slår et slag forbi dronningen. Der er så flot, og starter man på østerbro og går hele vejen ind til indre by kan man evt. ende ved en isbutik på nyhavn 😋

 11. Amager Strandpark. En gåtur langs vandet og du er som frisk på ny. (Det kan anbefales at bruge enden ud mod sneglen da der er væsentlig færre mennesker end ved badeanstalten).

 12. Min anbefaling er den genfundne bro ved Brædstrup, som virkelig er et unikt sted, hvor bro og vandløb (Gudenå) danner ramme for noget, der mest af alt minder om den svenske, norske eller finske natur 🙂

 13. Jeg har boet i København i rigtig mange år, og flyttede så til Frederikssund. Jeg har lært at elske det også, men København gør altså bare noget særligt for mig❤️
  Et af mine klare favoritsteder er ubetinget strædet i Kbh. Elsker at gå tur derinde, uanset om det er sommer eller vinter. Både den dejlige aftenvarme og den hyggelige december gør mig godt.
  Så at vinde ville være så lækkert, manner😍

 14. Kære skønne tejseblok 🌺
  Følger jer her med stor glæde 😘
  Hvor ville det være skønt og vinde denne skønne præmier fra jer ❤️ 🍀
  Ville være en stor gave for mig 😘
  God påske 🐣 og dejligt forår til jer
  Kæmpe knus herfra 🌺

 15. Jeg bliver glad når jeg går en tur i Valby parken. Der er vand og grønt og masser af blomster. ❤️

 16. Hvem vil ikke gerne nyde en tur i Tivoli:-)
  Jeg elsker Tversted strand i Vendsyssel og det blå ishus tættest vandet:-)
  Hilsner og en skøn weekend.

 17. Jeg vil gerne anbefale Bevar’s – den hyggeligste vinbar i hele København er jeg overbevist om! Og jeg har været på et par stykker 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *