Give away: Vind lækre hovedtelefoner fra Denon

Hovedtelefoner fra DenonVi har fået fingre i et par umådelig fede hovedtelefoner fra übercool Denon. Og det bedste af det hele er, at de kan blive dine.

Her på Rejseblokken er vi ret vilde med Denons design og kvalitet. Designet er tidløst og mega lækkert og kvaliteten høj. Selv har jeg en Denon trådløs højtaler,  som pynter i mit køkken. Så jeg kan roligt skrive, at Denons produkter til fulde lever op til deres gode ry.

Hvis jeg skulle gå byen tynd med et par Denon hovedtelefoner, vil jeg foretrække dem i farven sort, men jeg er også rimelig konservativ på det punkt. Du er så heldig, at du selv kan vælge, hvilken farve du helst vil have dine Denon hovedtelefoner i (… hvis du er så heldig at vinde).

Vi udlodder et par AH-MM200 hovedtelefoner fra Denon til en værdi af 1.499 kroner. Du kan selv vælge mellem farven sort eller hvid. Det eneste du skal gøre er at skrive i kommentarfeltet, hvilken farve, der skal pryde dine ører, og så er du med i konkurrencen.

Vi trækker en vinder torsdag den 16. april 2015 kl. 22.00. Vinderen får direkte besked via mail inden offentliggørelse.

Serien hedder ‘AH-MM’. Seriens design og teknologi er baseret på Denons årelange studier af ansigter og ører på mere end 4.000 mennesker fra forskellige lande og kulturer. Det giver hovedtelefoner, som både sidder og lyder perfekt, uanset hvor man kommer fra.

AH-MM200 er en on-ear-hovedtelefon med en behagelig og avanceret ørekop, som er designet til at give en resonansfri lyd. Hovedtelefonerne kan foldes og leveres med to forskellige kabler. I øvrigt fungerer hovedtelefonerne perfekt sammen med app’en: Denon Audio App’, som findes til både iOS og Android.

Læs mere om vores rejseblog her: Om Rejseblokken.

 Af Lone Holm

Share Button

Lignende indlæg

122 thoughts on “Give away: Vind lækre hovedtelefoner fra Denon

 1. Fed fed fed konkurrence!
  Ihhh man kan jo næsten ikke vælge mellem de to farver.. Men hvid er min foretrukne favorit

 2. Lækre hovedtelefoner!! Et par i hvid ville være sweet til den daglige pendlertur 😉

 3. Da jeg generelt godt kan li at ting matcher, og det meste af min garderobe er sort, så vil jeg helst have de sorte 😉

 4. Jeg ville elske at have de sorte hovedtelefoner med på mine rejser – skruet ekstra op på larmende flyture :smiley:

 5. Ville så gerne have de her i sort! Jeg træner dagligt, men mine billige headphones fra Tiger er og bliver aldrig gode. Savner noget god lyd, så man lige givet træningen lidt ekstra!

 6. Jeg ville elske et par i hvide 🙂 Jeg skal starte genoptræning efter 3 brud på min ankel i januar måned – så lidt god kvalitet i ørene ville hjælpe og støtte en hel del. Det bliver smertepræget og jeg ved af erfaring at god musik i god kvalitet i ørene samtidig kan hjælpe med at abstrahere fra smerter.
  Krydser fingre for at jeg er den heldige for mine ørebøffer p.t. er nogle billige fra Tiger .. og det er altså bare ikke okay :/

 7. Jeg ville helt klart vælge sort, da det jo også er en del af outfittet og derfor ville passe til det meste 🙂

 8. jeg er også til de Sorte syntes det er dem der vil klæde mig bedst til mit lange lyse hår og så vil det være fantastisk endelig at få sød musik i mine øre, det har jeg savnet længe 🙂

  Ha en super dejlig dag og en fantastisk lækker weekend 🙂
  K.H Pia Hansen
  missangelph@gmail.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *