Dinosaurskelet på Natural History Museum, et af de gratis museer i London

4 gratis museer i London for børn

London er en fantastisk by at rejse til sammen med børn. Udvalget er så enormt, oplevelserne står i kø, og så er der rigtig mange sjove og spændende gratis museer i London, lige fra et museum med dinosaurer til Londons Experimentarium. Her er vores top 4 over gratis oplevelser for børn i London.

Natural History Museum

Først og fremmest har Natural History Museum en stor dinosaur-udstilling. Både skeletter fra dinosaurer og modeller af alt lige fra drabelige Tyranusaurus Rex til små nuttede nyudklækkede dino’er.

Men der er meget, meget andet at se, og det er en imponerende samling fra en 3,7 mia. gammel månesten, som Nixon forærede England i ’73, til delikat glaskunst og en udstoppet gorilla, Guy the Gorilla, fra London Zoo.

Science Museum

Science Museum er det mest besøgte Science Center i Europa med et overvældende antal aktiviteter. Der er blandt andet området Who Am I, hvor man kan høre, hvordan man ville lyde som det modsatte køn, se sit udseende som gammel og andre ting, der handler om det vigtigste i børns liv: Dem selv.

Sjovt er det også at betragte alle de teknologiske vidundere fra flere 100 år – fra lokomotiv og veteranbiler til rumkapslen fra Apollo 10. Museet ligger lige ved Natural History Museum og V & A.

British Museum

Dette kæmpemæssige museum har alt. Simpelthen alt. Og børnene vil sandsynligvis blive mætte temmelig hurtigt, men British Museum har fundet en god fidus til at holde deres opmærksomhed: En rygsæk, de får ved indgangen mod betaling af et depositum, hvor der er opgaver, de skal løse rundt på hele museet for eksempel skal de lave mosaik, skrive deres navn med hieroglyffer og klæde sig ud som en græker fra oldtiden.

Der er også et skønt udklædningsområde, kreative områder og udstillinger, der henvender sig til børn – for eksempel Celebration, om forskellige kulturers måde at fejre højtider på.

V&A Childhood Museum

Museum over barndommen. V&A Childhood Museum ligger lige ved Bethnal Green Station. Så kan det ikke gå helt galt, når man har poderne med. Her er porcelænsdukker, legetøjsbiler, spil, bolde og mange flere udstillingsgenstande, både nyere og ældgamle. Der er selvfølgelig også fundet plads til Barbie og Ken.

Hvis du selv har gode ideer til gratis museer i den fantastiske, engelske hovedstad, må du meget gerne fortælle om det i kommentarfeltet nederst på siden.

Læs også

Her er der gratis og godt i London

Vintage og street art – Østlondon er stedet

Den store Londonguide til turisten, der vil væk fra Oxford Street

Guide til 3 fab dage med børn i London

Ritz når din te skal være ekstra fin

Annonce

Share Button

Lignende indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *