Populære bøger 2017

Julegaver til rejseglade: Populære bøger til lave priser

Indlægget indeholder reklamelinks.

Nedtællingen til juleaften begynder nu. Der skal tændes kalenderlys, bages, hygges og købes julegaver. De fleste af os har efterhånden fundet ud af, at det sparer utrolig meget tid og mange kræfter at købe via nettet. Især bøger er rare at få sendt hjem i stedet for at slæbe sig halvt fordærvet.

Vi har udvalgt otte populære bøger, der udkom i år, som alle kan købes til en lavere pris end den vejledende pris. Klikker du på linket, ryger du direkte over på Saxos side for den pågældende bog. Rigtig god december!

 

Under bjælken af Jens Andersen

Vejl. pris: 349,95 kr., Saxos pris: 259,95 kr.

Portræt af kronprins Frederik af forfatteren Jens Andersen, som har fulgt ham i halvandet år og interviewet mennesker, der står ham nær. Blandt de medvirkende i bogen er dronning Margrethe og kronprinsesse Mary.

Her kan du købe bogen: Under bjælken

 

 

Oprindelse af Dan Brown 

Vejl. pris: 300 kr., Saxos pris: 199,95 kr.

Forfatteren, der stod bag den international bestseller ‘Da Vinci koden’, har skrevet endnu en nervepirrende og dybt interessant spændingsroman.

Også her får vi ikke kun en spændende historie, men også en hel del indsigt og viden i et ellers svært stofområde.

Her kan du købe bogen: Oprindelse

 

 

Miraklernes nat af A.J.Kazinski Kazinski bog

Vejl. pris: 300 kr., Saxos pris: 219,95 kr.

Femte del af den spændende krimiserie om Niels Bentzon, men den kan sagtens læses selvstændigt. Romanen kredser om en gymnasielærers lig, der bliver fundet i en kælder – men sagen trækker tråde helt tilbage til år nul.

Her kan du købe bogenMiraklernes nat

 

 

Alle mine morgener på jorden af Troels Kløvedal  Troels Kløvedals Alle mine morgener på jorden

Vejl. pris: 299,95 kr., Saxos pris: 269,95 kr.

Troels Kløvedals nye bog, hvor han skriver om sit liv, sin familie, Nordkaperen og de mange rejser. Om livet i Maos lyst, om skæbner, han har mødt og meget andet. Den kendte eventyrer lider af ALS, men har formået at skrive bogen, som vi er mange, der glæder os til at læse.

OBS: Bogen udkommer først den 5.12.

Her kan du købe bogenAlle mine morgener på jorden 

 

Kysser himlen af Thomas Kristensen Kysser himlen

Vejl. pris: 300 kr., Saxos pris: 239,95 kr.

Thomas ‘MET’ Kristensen er en af Danmarks mest erfarne jagerpiloter, og hans bog giver et spændende indblik i tilværelsen som jagerpilot i det danske flyvevåben. Som læser kommer vi både med til  Balkanlandene, Afghanistan, Libyen og Irak.

Samtidig er forfatteren ikke bange for at skrive om sine følelser og refleksioner i forbindelse med hans krigsdeltagelse.

Her kan du købe bogenKysser himlen

 

1968 af Jan Guillou 1968

Vejl. pris: 299,95 kr., Saxos: 199,95 kr.

Jan Guillou har en kæmpe læserfanskare overalt i verden, og hans seneste bog ‘1968’ handler om familie Lauritzen. Som i mange andre familier, oplever de splittelser i lyset af ungdomsoprøret – groft sagt: De unge mod de gamle.

Bogen er 7. bind i Det Store Århundrede, Jan Guillous fantastiske romanserie om 1900-tallet.

Her kan du købe bogen: 1968 

 

 

De voksnes rækker af Anna Grue 

Vejl. pris: 300 kr., Saxos: 209,95 kr.

Vittoria og Conny har svært ved at acceptere, at ungdomsdrømmene er slut, og at de skal være voksne resten af livet. Roman begynder i 1964, hvor kvinderne er gift, men ikke helt uden problemer. En af problerne er, at den ene er ufrivilligt barnløs, den anden er til gengæld ufrivilligt gravid.

Her kan du købe bogen: De voksnes rækker

 

 

Jeg finder dig altid af Elsebeth Egholm 

Vejl. pris: 300 kr., Saxos: 209,95 kr.

Rina kan ikke genkende ansigter. Hun er læge, men om natten lever hun et dobbelt liv. For at kompensere for sit handicap og selvbehandle en svær barndom klatrer hun på høje bygninger og laver anonym street art under navnet Private Eye.

Men en nat går det galt. En ung mand styrter i døden tæt på Prismet i Aarhus, hvor hun netop har klatret. Og da hun kommer hjem, bliver hun overfaldet af en mand med en kniv. Nu begynder tingene at accelerere.

Her kan du købe bogen: Jeg finder dig altid

 

 

Share Button

Lignende indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *