Gasoline Grill, burgere og fritter

København: Her får du byens bedste burgere

Følg med på besøg hos tre forskellige burgersteder, som laver nogle af byens bedste burgere.

1. Gasoline Grill er virkelig, virkelig lækker

Tidligere i sommer besøgte jeg burgerbaren Gasoline Grill på Landgreven 10 i København K. Stedet blev lynhurtigt populært og kendt efter, at de blev kåret som én af verdens 27. bedste burgere af det anerkendte amerikanske medie Bloomberg. Forventningens glæde var på sit højeste, da vi bestilte vores Combo-menuer. Jeg bestilte en vegetarmenu (Green), mens mine to medspisere bestilte en ‘Original’-menu.

H-a-l-l-e-l-u-j-a, siger jeg bare. En virkelig god burger og fantastisk sprøde pomfritter. Alt ved menuen var lækkert. En god og klassisk burger med masser af smag. Bøffen er stegt perfekt og fyldet er frisk og lækkert.

Gasoline Grill er efter min mening byens bedste burger! Kom i god tid for burgerne er så populære, at de hurtigt bliver udsolgt. De åbner kl. 11.00 og lukker, når der er udsolgt.

En menu med burger, pomfritter og en dåse-sodavand koster 100 kroner. Følg med på Gasoline Grill

 

Yobo burger, en af byens bedste burgere

2. Yoburger kunne være bedre

Jeg besøgte hippe Yoburger i sensommeren. Stedet har fået mange fine og gode anmeldelser samt en nominering til ‘Byens Bedste’, så forventningens glæde var stor, da vi trådte ind i Yoburgers restaurant på Gothersgade 27.

Vi bestilte to Yoburger Bacon Menuer (single) samt en vegetarburger kun med avocado (speciallavet). Vi havde bedt om at få maden med. Umiddelbart så det rigtig godt ud, da vi åbnede boksen med menuerne. Det duftede godt og så frisk ud. Bollen var en briochebolle, kødet fra Grambogaard, mens fyldet bestod af tomat, salat, ost og så var burgeren spicet op med en hemmelig magic sauce.

Min burger, som bestod af salat, tomat, sauce og avocado var rigtig god. Bollen var lidt for tebolle-blød til min smag, men den smagte udmærket. Pomfritterne var derimod en skændsel. Brune, tørre og hårde. Det var de ved alle tre menuer. Efter den tørre konstatering, lod vi dem ligge, og koncentrerede os om burgerne. Mine medspisere var tilfredse med deres burgere, men det var ikke den Yo-oplevelse, vi havde håbet på.

En single Yo-burger menu koster 89 kroner, mens en double koster 109 kroner. Læs mere på yoburger.dk

Sliders og nogle af byens bedste burgere

3. Specielle Sliders

Hvis man forventer en almindelig burger, så kan man godt gå udenom Sliders på Nørrebro. Her får man nemlig overhovedet ikke det der ligner en almindelig burger, men små mini-burgere med forskelligt fyld. Her kan man bestille en mini-deal til 129 kroner, som består af tre små burgere efter eget valg samt pomfritter. Drikkevarer køber man ved siden af.

Jeg bestilte nummer 5, 6 & 8, som henholdsvis hedder ‘Big Poppa’, ‘Ugly Duckling’ og Crispy Oriental Variety’. ‘Big Poppa’ består af braiseret svin i fløde med syrlige rysteribs, peberrod og raddichio, mens ‘Ugly Duckling’ består af braiseret ande- og kyllingebryst i sød chili, hoisinsauce, toppet med sukkerærter, forårsløg og peanuts.

‘Crispy Oriental Variety’ består af svin braiseret i kokosmælk, sesamolie, citrongræs og hvidløg, salat af mynte, frisk chili og koriander toppet med knuste flæskesvær og gomamayonaise. Det lyder ualmindeligt lækkert, ikk’? Og det er det sikkert også, hvis man er til burgere ud over det almindelige. Efter dette besøg må jeg bare konstatere, at det er jeg ikke.

Læs mere om menu, åbningstider & priser på Sliders. Og se også: Her er Danmarks bedste bøfsandwich.

Af Lone Holm

 

Annonce

Share Button

Lignende indlæg

2 thoughts on “København: Her får du byens bedste burgere

  1. Uha, jeg kan godt fornemme, jeg burde lægge vejen forbi Gasoline Grill næste gang jeg besøger Danmark. Deres burgere lyder nu altså ret fantastiske. Tak for tippet! (:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *