Drinks på Neighbourhood på Vesterbro, Kbh

Skål på Vesterbro: Koldskål med vodka

Drink med koldskål på Neighbourhood i Istedgade, Kbh

Her i sommertiden kan man meget nemt gå hen og blive tørstig. Og hvis du kun er det for sjov, kan jeg anbefale dig at tage på Neighbourhood på Istedgade. Her kan du sidde ved et langt træbord og kigge på mennesker, mens du drikker den lækreste fusion mellem en drink og en dessert – cocktailen KOLDSKÅL.

For 95 kroners herlighed bestående af vanilie, vodka, kærnemælk, æggeblomme, citron og en masse isterninger, serveret med en kammerjunke på toppen, en koldskål, der vil noget!

I det hele taget er Neighbourhoods cocktails anderledes på den fede måde: Gulerodsdrink, æble-basilikumcocktail osv. Billige er de ikke, men det kan betale sig. Ganen bliver glad af det.

Restauranten er hyggelig indenfor, og har et beskedent udvalg på menukortet: Øko-pizzaer og salat samt dessert. Ligesom deres drinks er pizzaerne heller ikke traditionelle med den sædvanlige smøre af peperoni, skinke. Jeg har for eksempel smagt en kimchi-pizza (koreansk stil), en med kartoffel-brie og Honolulu Ham (skinke med blandt andet ananaschutney). Pris for en pizza: 145 kroner.

I weekenden er der brunch til kl. 15. En klar to-do ting på min liste. Alt i alt en klar anbefaling – og nej, dette er ikke et sponsoreret indlæg, blot et tip fra en begejstret gæst.

Marcus skærer pizza på Neighbourhood i Kbh
Du kan både sidde ude og inde på Neighbourhood. Her er min søn Marcus i gang med sin pizza.
Kimchi-pizzaen består af ingredienser inspireret af den koreanske ret Kimchi bl.a. koriander, svinekød, barbequesauce, ingefær og forårsløg.
Kimchi-pizzaen består af ingredienser inspireret af den koreanske ret Kimchi bl.a. koriander, svinekød, barbequesauce, ingefær og forårsløg.

Læs også

… andre indlæg om spisesteder i København. Her er Lones anbefalinger: Tre gode spisesteder i København og 3 hyggelige cafeer i København samt mit tidligere indlæg: Ravelinen – smørrebrød med udsigt.

Af Karen Seneca

Share Button

Lignende indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *