Gå julen i møde i Tivoli

Jul i Tivoli 2016

Vi har trukket en vinder. Det blev Helene Lindelof, som blev den heldige vinder i denne omgang. Vi har sendt dig en mail. Tillykke! Tak til alle, som deltog. Hold øje med bloggen i december, hvor vi spreder mere juleglæde. 

 

Oh, den søde juletid. Den er lige om hjørnet. Allerede nu spreder duften af gran, brændte mandler og glögg sig på gader og stræder. Vi vil også gerne sprede lidt juleglæde, derfor udlodder vi i samarbejde med Tivoli en konkurrence, hvor du kan vinde:

4 billetter til Nøddeknækkeren i Tivolis Koncertsal, lørdag den 3. december 2016 kl. 17.00.
4 turpas til Tivoli (entre til Tivoli er incl.)

(Billetter til balletten Nøddeknækkeren gælder kun til forestillingen lørdag den 3. december kl. 17.00. Præmierne kan ikke ombyttes til andre forestillinger eller kontanter)

Det er da lige til at komme i godt julehumør af. Det eneste du skal gøre er at skrive, hvad det er for en forestilling man kan se i Tivolis Koncertsal i kommentarfeltet herunder, så deltager du i konkurrencen.

Vi trækker én vinder torsdag den 1. december 2016 kl. 22.00. Vinderen får direkte besked via mail inden vi offentliggør navnet.

Vi håber, at du vil dele juleglæden med alle dine venner på Facebook.

Af Lone Holm. Konkurrencen er sponsoreret af Tivoli

 

tivoli-noeddeknaekkeren-plakat-62x85-13391

 

Share Button

Lignende indlæg

81 thoughts on “Gå julen i møde i Tivoli

  1. Wow en lækker præmie. Krydser fingre for jeg skal til Kbh på kærestetur sammen med min oh hans yngste sønner

  2. Det er Nøddeknækkeren! 😀 Krydser mine fingre, da det ville være en super dejlig gave at overraske mine små søskende med <3

  3. Ej nej, lækker konkurrence! Forestillingen er Nøddeknækkeren, og jeg vil, hvis jeg vinder, tage min mor, søster og kæreste med under armen. Min mor vil så gerne ind og se den, og jeg har tjekket billetter – de er bare lidt pebrede .. MEN hvis ikke jeg vinder, må vi nu prøve at komme afsted alligevel!!
    Glædelig første søndag i advent.

  4. Forestillingen hedder “Nøddeknækkeren”. Jeg er lige flyttet til KBH og ville ønske at invitere min mor med, der for første gang skal besøge mig i storbyen i næste uge.
    Jeg elsker tivoli – og især under juletiden. Jeg ville elske det endnu mere, hvis jeg kunne overraske mine kære med en fortryllende tur i tivoli

  5. Man kan se forestillingen “Nøddeknækkeren” 🙂 En lækker giveaway! Ville så gerne invitere mine søskende med ind og se forestillingen <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *