Konkurrence: Vind billetter til krimi-komedie i Glassalen i Tivoli

Tillykke til Reza Ismaili. Du er den heldige vinder af 2 billetter til ‘De 39 Trin’ den 10. februar 2017 kl. 20.00. Vi har sendt dig en mail. Til alle jer andre tak for deltagelsen – hold øje med bloggen for vi har endnu en konkurrence inden jul. 

 

Vi er stadig i julehumør, og drysser atter lidt juleglæde ud på bloggen. Vi udlodder i samarbejde med Tivoli to billetter til forestillingen ‘De 39 Trin’ – en krimi-komedie, der følger Alfred Hitchcocks film af samme navn fra 1935 og forfatteren Patrick Barlows omskrivning fra film til scene.

Fra starten bliver Hitchcocks univers slået fast blandt andet med musik fra nogle af hans mest kendte film som Psycho, Vertigo og North by Northwest, og hele forestillingen dufter på elegant vis af Hitchcock.

Den højspændte spionthriller udvikler sig dog meget hurtigt til en komedie, da de (kun!) fire skuespillere Niels Olsen, Thomas Mørk, Mads Knarreborg og Kristine Yde spiller 130 forskellige roller på 100 minutter. Der er både krimi, spænding, latter og kostumeskift – alt sammen i et hæsblæsende tempo.

Forestillingen kan bedst beskrives som Hitchcock på speed – med latter som en amerikansk anmelder kaldte den. Med andre ord – den er overraskende og uhyggeligt spændende! Der er premiere i Glassalen i februar 2017. Og vi er så heldige, at kunne udlodde to billetter til én heldig vinder.

Sådan gør du:

Du kan vinde to billetter til ‘De 39 Trin’ i Glassalen i Tivoli den 10. februar 2017, klokken 20:00. Det eneste du skal gøre er at skrive, hvad forestillingen hedder i kommentarfeltet herunder, så deltager du i konkurrencen om to billetter. 

(BEMÆRK: Billetterne til forestillingen ‘De 39 Trin‘ kan ikke ombyttes til kontanter, og gælder kun til forestillingen den 10. februar 2017 kl. 20.00). 

Vi trækker én heldig vinder lørdag den 17. december 2016 kl. 22.00. Vi sender en mail direkte til vinderen inden vi offentliggør navnet.

Vi vil – som altid – blive rigtig glade, hvis du deler konkurrencen med dine venner & bekendte på Facebook. Du kan læse mere om forestillingen ‘De 39 Trin’ i Tivoli.

Af Lone Holm. Foto: Tivoli. Billetterne er sponsoreret af Tivoli

tivoli-niels-olsen-og-thomas-moerk-13268

Share Button

Lignende indlæg

32 thoughts on “Konkurrence: Vind billetter til krimi-komedie i Glassalen i Tivoli

  1. Forestillingen hedder “De 39 trin”.
    Jeg vil så gerne invitere min unge datter med, idet hun har kræft og vi fik dårligt nyt fra Rigshospitalet den anden dag.
    Vi har nu besluttet at samle på så mange oplevelser vi kan nå.

    Glædelig juletid ønskes:-)

  2. Forestillingen hedder “De 39 Trin” 🙂 Og det er lige præcis denne slags oplevelser, jeg ønsker mig allermest til jul. Det ville være dejligt at komme ud og se et underholdende teaterstykke i Tivoli, med en jeg holder af 🙂

    Rigtig god jul 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *