Konkurrence: Vind billetter til musicalen SPAMALOT i Tivoli

Stort tillykke til vinderen Mette Marie, som har fået en mail fra os. Tak til alle jer andre, som deltog i konkurrencen. Hold – som sædvanlig – øje med bloggen, vi har jævnligt konkurrencer og giveaways. 

 

De seneste par dage har solen skinnet fra en skyfri himmel, og det er da lige til at komme i forårshumør af. Det skal selvfølgelig fejres med en lækker konkurrence. Vi er så heldige i samarbejde med Tivoli at kunne udlodde to billetter til forestillingen ‘SPAMALOT‘ i Tivolis Koncertsal den 26. marts 2017 klokken 14.00.

Tivoli lover, at det bliver intet mindre end vanvittigt, når nogle af Danmarks dygtigste skuespillere og komikere kan opleves i den prisvindende Broadwaymusical.

Musicalstjernen Stig Rossen spiller den legendariske Kong Arthur og blandt ridderne omkring hans runde bord, finder vi ingen ringere end Martin Brygmann, Lars Hjortshøj, Linda P, Thomas Warberg, Kenneth M. Christensen og Pelle Emil Hebsgaard m.fl.

Sammen kaster de ædle riddere sig ud i en crazy-komisk tour-de-force skabt af Monty Pythons egen Eric Idle. SPAMALOT er nemlig baseret på den verdensberømte kultfilm ’Monty Python og de skøre riddere’ fra 1975. På Broadway blev billetterne revet væk, publikum var begejstrede og SPAMALOT vandt den prestigefulde TONY AWARD for ’Bedste Musical’. Nu er musicalen altså klar i en stjernebesat dansk opsætning, som er produceret af Thomas Langkjær Entertainment og Tivoli.

Sådan deltager du i konkurrencen

Du har muligheden for at vinde to billetter til den crazy musical ‘SPAMALOT’ i Tivolis Koncertsal søndag den 26. marts 2017 klokken 14.00. Det eneste du skal gøre er at fortælle, hvad musicalen hedder i kommentarfeltet herunder, så deltager du i lodtrækningen. Vi finder én heldig vinder tirsdag den 28. februar kl. 22.00.

(Vær opmærksom på, at billetterne ikke kan ombyttes til kontanter eller andre forestillinger. Billetterne gælder kun til forestillingen søndag den 26. marts 2017 kl. 14.00). Læs mere om forestillingen H-E-R

Du må meget gerne dele konkurrencen med dine venner på Facebook, Instagram og Twitter. Hvis du liker vores Facebookside, kan du løbende følge med i konkurrencer og meget andet godt.

 

Af Lone Holm. Foto: Tivoli Marketing og Miklos Szabo. Billetterne til konkurrencen er sponsoreret af Tivoli. 

Plakat for musicalen Spamalot

Share Button

Lignende indlæg

46 thoughts on “Konkurrence: Vind billetter til musicalen SPAMALOT i Tivoli

  1. Den hedder SPAMALOT, og er sikker på den er intet mindre end FANTASTISK. Min veninde og jeg er i hvert fald klar til at tage turen til KBH hvis jeg vinder 😉👍🎭🎵🎶🎭🎵🎶🎭🎵🎶🎭🎵🎶

  2. SPAMALOT 👍🏻 Min kæreste Jesper har snakket længe om at vi skulle ind og se den, så vil elske at overraske med 2 billetter ❤

  3. SPAMALOT er svaret.

    Hvis jeg vinder vil jeg forære billetterne til min kæreste og hendes veninde da de ville elske det her stykke!

  4. Spamalot.
    Lyder rigtig godt og ville være en dejlig oplevelse at kunne dele med min voksne datter:-)
    Aften hilsner!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *