Foto af kranier på Naturhistorisk Museum, et af de museer for børn som er sjove

To sjove museer for børn i København

Disse to museer er virkelig sjove for børn og andre barnlige sjæle. Min datter og jeg har haft et par dejlige og skønne timer på begge museer.

Naturhistorisk Museum (Zoologisk)

Vi har været et smut på Statens Naturhistoriske Museum (Zoologisk museum), hvilket var et kæmpe hit. Her er masser af spændende ting at gå på opdagelse i. Og selvom vi lige har besøgt det Naturhistoriske Museum i Berlin, så var det en virkelig god oplevelse at se dinosaur-skelettet Misty i København også.

Det kan helt sikkert anbefales at tage en tur på Statens Naturhistoriske Museum. Det er interessant for både voksne og børn – og så er det også enormt lærerigt.
Læs mere på Statens Naturhistoriske Museum 

Guinness World Records Museum

Dette museum er sjovt og minder én om, hvor enestående (og skørt) mennesket i virkeligheden er. Her kan du opleve, hvor høj verdens højeste mand i virkeligheden var, se en film med kvinden, som har verdens længste negle og se en film med manden, som har spist 18 cykler.

Man bliver både forundret og imponeret, når man går rundt på Guinness World Records Museum i København, og det må være et af de museer for børn, som sætter fantasien mest i gang.
Læs mere på Guinness World Records

Se også mit indlæg om det nye Experimentarium: Masser af sjove oplevelser på Experimentarium eller indlægget om andre museer for børn her: 4 fede museer du (måske) ikke kender.

Af Lone Holm. Indgangen var sponsoreret af museerne. 

 

Share Button

Lignende indlæg

1 thought on “To sjove museer for børn i København

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *