Lone Holm og Karen Seneca fejrer nytår

Godt nytår! Next stop: Israel og Østrig

[vc_row el_position=”first last”] [vc_column width=”1/4″] [clear el_position=”first”] [vc_single_image image=”8686″ img_size=”full” img_link_target=”_self”] [vc_column_text el_position=”last”]

Læs også

Rejseblokkens top 10

Skriv til os

[/vc_column_text] [/vc_column] [vc_column width=”3/4″] [vc_column_text el_position=”first last”]

Vi håber, at I alle sammen er kommet godt ind i 2014, og har mod på et fantastisk, spændende og begivenhedsrigt år! Vi holdt nytår sammen med gode venner på Amager, og hoppede ind i året med en beslutning om at gøre Rejseblokken endnu bedre og endnu større. Samtidig er vi i gang med at udvikle flere forskellige rejsesider, blandt andet et engelsksproget site. Og navnet er…. (trommehvirvel): Stilettos & Suitcases.

Rejseblokken har eksisteret i godt et halvt år nu, og i perioder har vi knoklet i døgndrift. Ikke kun med at skrive og besøge nye steder, men også med at slå vores navn fast og nå ud til så mange læsere som muligt. Når alt kommer til alt, er det jo jer læsere, der gør hele arbejdet værd.

Og vi synes selv, at vi har grund til at give hinanden og jer et kæmpe high five, når man ser på 2013:

  • Vi har tusindvis af læsere. Ikke kun de ca. 4.000 månedlige unikke brugere af selve Rejseblokken, men også de mange tusinder, der læser vores artikler på ekstrabladet.dk. Vi har nemlig et samarbejde med et af Danmarks største nyheds-sites, hvor vi hver uge leverer artikler til deres feriesektion.
  • Vores artikler bliver delt og ‘liket’ i en usædvanlig høj grad sammenlignet med lignende sites.
  • I har sendt os mange spændende rejsehistorier fra hele verden – lige fra et indlæg om en frokostrestaurant i London til en knallerttur i Burma.
  • Vi er blevet citeret flere steder.
  • Vi har interviewet en række kendisser om deres rejseoplevelser, blandt andet Ole Henriksen og Louisa Lorang.
  • Der har løbende været konkurrencer og give aways på Rejseblokken, blandt andet har vi sendt et par af sted på minicruise til Oslo og en familie på fire til Lalandia.
  • Vi har været på flere rejser dette halve år, og haft to andre af sted på rejser, vi ikke selv kunne få plads til i kalenderen: Suzette Larsen var i Marseilles og Lau Stender i Italien.
  • Vi har haft rejseklummer på oestrogen.dk og kvindetid.dk
  • Vi har oprettet profiler på sociale medier som Twitter, Facebook, Pinterest, Instagram og Google+. (Like og følg os meget gerne de forskellige steder)

Næste tur går til Israel og Østrig. Den 24. januar tager Karen af sted til ‘Det Hellige Land’, og ugen efter rejser Lone til Østrig for at fortælle om sin debut på en skiferie. Vi glæder os til rejserne, og vi glæder os til at skrive om alt det, vi oplever!

Men først og fremmest er Rejseblokken levende og unik på grund af jeres historier, indlæg, minder, anbefalinger og billeder, så bliv endelig ved med at sende dem til os. Det er en kæmpe inspiration for alle at læse ferie- og rejsebeskrivelser, der ikke er produceret af reklame- og rejsebureauer, men derimod af de rejsende selv.

Rigtig godt nytår derude!

Af Rejseblokken

[/vc_column_text] [/vc_column] [/vc_row]

Share Button

Lignende indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *