Tower Bridge i London

Ny app fra SAS: Lav din egen guide

OBS: Dette er et sponsoreret indlæg.

Jeg har lige lavet min egen lille Londonguide. Hvorfor skal mine gode oplevelser bare gemmes væk i stedet for at blive delt med andre? Nej vel? Og da jeg nu kan gå ind på SAS’ nyeste funktion i deres app, Remap, og i løbet af ganske kort tid plotte nogle af mine tips ind, så andre får glæde af det, er der næsten ingen grund til at lade være.

Du finder Remap på SAS ‘gamle’ app: SAS’ app på iTunes. Her skal du logge ind med dit brugernavn eller oprette en profil, så kan du selv lave en guide med hot spots. Det behøver ikke være en kæmpe guide, men blot nogle af de tips, du synes, er være at dele. Om det er Palermos bedste pizza eller New Yorks bedste burger. Appen giver mulighed for at skrive adressen på stedet, så rejsende på et kort kan få et overblik over, hvor det ligger.

Jeg valgte at lave en miniguide om Østlondon, fordi det er en dejlig bydel, som ikke alle kommer forbi, når de er i London. Du kan se min guide ‘Cool East London’ på appen og her: Cool East London  

Min guide er ikke den eneste Londonguide, for eksempel er der oprettet en guide med fire spisesteder i London ‘SAS-pilot’s guide to London’.

For tiden er der en rejse til London på spil blandt dem, der enten tilføjer et tip i min guide eller opretter deres egen miniguide på Remap i den app fra SAS, som kan downloades fra iTunes og Google Play. Så sæt i gang! Det er let, det er vidensdeling, det er samtidig et lod i lotteriet om at komme på gratis ferie i en af de sejeste byer i verden.

Af Karen Seneca. Foto: VisitEngland/Daniela Luquini

 

Share Button

Lignende indlæg

1 thought on “Ny app fra SAS: Lav din egen guide

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *