Ny hotel app Booking Now

Ny hotel app til dig der skal booke i en fart

[vc_row el_position=”first last”] [vc_column width=”1/4″] [vc_column_text el_position=”first last”]

Om BookingNow

BookingNow er tilgængelig for download i Apples App Store.

Den er særligt for folk, der ønsker at booke et værelse indenfor 48 timer.

 

Læs også

Her er dine rettigheder på rejsen

Her er 3 forskellige cityguides

Apps der er gode at have på rejsen

[/vc_column_text] [/vc_column] [vc_column el_position=”last” width=”3/4″] [vc_single_image image=”15778″ img_size=”full” img_link_target=”_self” el_position=”first”] [vc_column_text el_position=”last”]

I sommers stod min datter og jeg i lufthavnen i Rom, og gloede på afgangstavlerne for at finde vores fly til København. Men der var intet fly, og det var ikke så sært. Vi var kommet en dag for tidligt! Ret dumt…

Jeg gik straks ind på den hotel app, jeg kendte, nemlig Hotels.com og fandt et værelse til os i centrum, men er der en skræddersyet mulighed for folk, der har brug for et finde et rum i en fart.

Booking.com har lavet en app til androids og iPhones, som er speciel henvendt til folk, der skal finde overnatning i en fart. Appen hedder BookingNow, og den kombinerer din brugerprofil og GPS-placeringen, så den kan skræddersy de forskellige tilbud efter behov.

Læs gæsternes anmeldelser

‘Den nye App sætter brugerne i centrum ved at trække på vores omfattende database med overnatningssteder, der matcher brugerens specifikke præferencer, uanset hvornår og hvor i verden de får brug for at reservere. BookingNow er designet til at opfylde behovet for en fuldt integreret mobiltjeneste til den impulsive rejsende, der ønsker at kunne booke overnatning on‐demand’, siger Darren Huston, som er CEO i Booking.com.

Appen har mere end 600.000 overnatningssteder, og indeholder også Booking.coms anmeldelser fra brugere verden over, så man lige kan få sig et overblik over, om der har været mange glade gæster.

BookingNow er gratis, og kan downloades på smartphones og iPads. Link: BookingNow.

Af Karen Seneca, Rejseblokken

[/vc_column_text] [/vc_column] [/vc_row]

Share Button

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *