Om Rejseblokken

Logo til 'Om Rejseblokken'

Velkommen

Rejseblokken er vores personlige rejseblog, der har været i luften siden maj 2013. Vi har fået flere blogpriser, og i februar, 2017, blev vi kåret som årets rejsejournalister af Foreningen for Danske Rejsejournalister. Vi elsker at rejse ud og opleve verden, møde nye mennesker, spise lokal mad og studere spændende kulturer. Og vi deler både vores bedste, værste, sjoveste og smukkeste rejseoplevelser.

Af og til vil du se et ‘sponsoreret indlæg’ på bloggen. Det er et indlæg om et produkt eller en service for en virksomhed. Lad os understrege: Vi skriver kun om det, vi mener, er relevant!

Hvis du har haft en særlig oplevelse, bliver vi superglade for at høre fra dig. Du er også velkommen til at sende et gæsteindlæg om din rejse.

Med rejsevenlig hilsen

Karen & Lone

Mail: info@rejseblokken.dk


Om Lone Holm

Journalist, webgeek & blogger på Rejseblokken. Lone er uddannet cand.comm fra Roskilde Universitet, og har blandt andet arbejdet som journalist på Femina, B.T. og Berlingske.

De seneste par år har hun desuden taget en række kurser i sociale medier, webdesign, Photoshop, InDesign & WordPress m.m..

Lone er freelancejournalist for diverse medier bl.a. historiemagasinet ‘Danske skæbner & eventyr’, som udkommer på Egmont. 

Lone er 41 år, har en datter på 11, og bor i en lejlighed i København K.

Læs mere om Lone her: 5 hurtige til Lone.

Du kan tjekke hendes københavner-blog ud her: Cosycopenhagen eller læse hendes seneste indlæg på Julerejs.dk: Min smukkeste rejseoplevelse og interview med Nordjyske: Spar penge, bestil din ferie nu.

 


Rejseblokkens Karen Seneca i ørkenen, Jordan

Om Karen Seneca

Forfatter, journalist og blogger på Rejseblokken. Har bl.a. arbejdet på Billed Bladet, magasinet Liv og Ekstra Bladet, hvor hun lavede ‘Varm Weekend’ med Joan Ørting i en årrække. Hun  skriver rejseartikler til diverse medier og er redaktør på historiemagasinet ‘Danske skæbner & eventyr’, som udgives af Egmont.

Karen er forfatter til en række bøger bl.a. ‘Når ånderne banker på’ i samarbejde med Marzcia Techau, ‘GPS til mænd, kvinder & kærlighed’, ‘Varm weekend’ sammen med Joan Ørting og ‘Europas kronprinsesser’. Sidstnævnte sammen med Jim Lyngvild.

Derudover har hun hjulpet andre med at redigere og strukturere deres bøger bl.a. Pernille Højmark med bogen ‘Først nu forstår jeg intet’ og Michelle Hviid med ‘Skru op for livet’.

Karen er 48 år, har en søn på 22, der er musiker og bor i et bandkollektiv, samt en datter på 17. Karen og hendes datter Rakel bor i London pt.

Læs mere om Karen her: 5 hurtige til Karen   

Du kan også tjekke hendes Londonblog ud her: LondonWise – eller hendes datters kunst ud på hjemmesiden: Rakelseneca.com. Interview på Expedias blog: Rejsetips fra Karen Seneca og i Jyllands-Posten: Skift den fysiske rejseguide ud med apps.

© 2016 Rejseblokken

3 thoughts on “Om Rejseblokken

  1. Vi vil gerne til Myanmar, har booket flybillet til Bangkok, og vil gerne på egen arrangeret 6-8 dages rundrejse i Myanmar, men vi kan ikke finde nogle opdaterede oplysninger omkring Myanmar, rejsen dertil, visa etc. Skal man have returbillet når man ankommer til Yangoon? Har i kendskab til opdaterede blogs, sider, ud over de etablerede resebureauers sider?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *