Mallorca

Rabatkode: Book i december og spar 300 kr. per person

Det er altid dejligt at tænke fremad mod den næste sommerferie, og hvis du vil være sikker på, at de smukkeste steder er ledige, er det en god idé at bestille i god tid! Lige nu kan du booke med booktidlig-rabat hos ELIZAWASHERE og spare 300 kr. per person.

Alt hvad du behøver at gøre, er at bruge rabatkoden BOOKTIDLIG2018 i booking trin 3 af booking processen. Rabatten er gældende på alle flyrejser med afrejse i perioden 1/4 til 31/10 2018.

Eliza was here tilbyder rejser til de sydeuropæiske lande omkring Middelhavet. Fokus ligger på lokal kolorit, atmosfære og små unikke indkvarteringer. Ingen horder af turister, men uopdagede steder, hvor autenticitet er nøgleordet. Udvalget hos Eliza was here er velegnet til livsnydere, der søger fred, ro og ønsker at nyde deres ferie væk fra mængden.

Vilkår & betingelser

Brug rabatkoden BOOKTIDLIG2018 | Rabatten er gyldig ved bestilling af en flyrejse med Eliza was here | 300 kr. i rabat per person | Gyldig på bookinger foretaget 01.12.2017 – 31.12.2017 med afrejse i perioden 01.04 – 31.10.2018 | Rabatten er ikke gyldig for eksisterende bookinger, kan ikke kombineres med andre tilbud/rabatter og kan ikke indløses til kontanter. LÆS MERE på elizawashere.
Rejseblokken har intet med rabatkoden at gøre, og tager forbehold for eventuelle fejl etc. fra udbyderens side. 

Af Lone Holm. Modelfoto af Peter Paul Rubens/Pixabay 

Share Button

Lignende indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *