Rejseblokkens favoritter

På denne side finder du nogle af vores favoritter. Det kan være lige fra en god søgemaskine og et lækkert hotel til rejseselskaber og gear. Gennem tiden har vi brugt mange forskellige søgemaskiner, webshops og bureauer, og her vil vi anbefale dem, vi holder mest af.

Vi skal gøre opmærksom på, at denne side kan indeholde affiliates og ad-links. Det koster dig ikke noget at klikke på dem, men giver os en vis procentdel, hvis du køber et produkt eller klikker på et af disse links. Vi anbefaler kun produkter, som vi selv synes om.  


 

Fly & hotel

 

Momondo er helt klart én af vores favoritter. Det er en god søgemaskine, som let finder de billigste tilbud på flybilletter på en nem og overskuelig måde.


En søgemaskine med enorme muligheder og masser af rabatter for dem, der tilmelder sig nyhedsbrevet. En af vores absolut topfavoritter. Lige nu med nytårsrabatter.


Når jagten går ind på hoteller, så er Booking.com ret fantastisk. Her finder du et bredt udvalg af hoteller til overkommelige priser.

 


Travelbird har hver eneste dag nye rejsetilbud – mange af dem virkelig billige i forhold til normalprisen. Det er en god ide at tilmelde sig nyhedsbrevet for at holde øje med nye tilbud.

 


Tripstas søgemaskine er ganske enkel. Udfyld søgefeltet samt dato, og du får en oversigt over flybilletters priser til din destination. Vi anbefaler, at du tjekker flere søgemaskiner for at få lige netop de billigste rejse.

 


Vores topfavorit er Airbnb, som vi bruger til både at leje lejligheder og leje ud. Det er let, nemt og billigt – og så kommer man ofte til at bo steder, som ligger lidt væk fra turistområderne.

AirBnB


First er en hotelkæde med 52 hoteller i henholdsvis Danmark, Sverige og Norge.

 


Underholdning

 

Når man booker hjemmefra, sparer man meget tid, og undgår at gå forgæves. ARTE Udland har et udmærket udvalg af billetter til alt lige fra transport til musicals.

Billetter til events verden over


Gear

 

Når man skal på aktiv ferie, så er det ret vigtigt at have sit udstyr i orden, f.eks. er det godt at have et par gode vandrestøvler, en god taske eller en varm og åndbar jakke. Lige nu kan du finde gode tilbud hos Sportsmaster

 


Gå aldrig ned på udstyr til dine børn. Solbutikken har et stort udvalg i badetøj med UV-beskyttelse til overkommelige priser.

 


Vandsikre covers til snorkelturen? Gode ørebøffer til bilferien? Her er alt, hvad det elektroniske hjerte begærer.

 


Billeje

 

 


Prissøgemaskine til billeje i udlandet. Du indtaster destination m.m., og den viser en oversigt over de forskellige biludlejeres priser.

 


Økonomi

 

TravelBird tilbyder ekstraordinært gode rejsetilbud med op til 60 procent rabat til nyhedsbrevsmodtagere. Og der kan være mange penge at spare.

 


Kender du reglerne for kompensation i tilfælde af flyforsinkelser o.lign.? Hvis ikke kan disse to sider være nyttige.