Rejseblokkens favoritter

På denne side finder du nogle af vores favoritter. Det kan være lige fra en fantastisk søgemaskine og lækkert hotel til rejseselskaber og gear. Gennem tiden har vi brugt mange forskellige søgemaskiner, webshops og bureauer, og her vil vi anbefale dem, vi holder mest af.

Vi skal gøre opmærksom på, at denne side kan indeholde affiliates og ad-links. Det koster dig ikke noget at klikke på dem, men giver os en vis procentdel, hvis du køber et produkt eller klikker på et af disse links. Vi anbefaler kun produkter, som vi selv synes er gode.  


 

Fly & hotel

Momondo er helt klart én af vores favoritter. Det er en god søgemaskine, som let finder de billigste tilbud på en nem og overskuelig måde.

 


Når jagten går ind på hoteller, så er Booking.com ret fantastisk. Her finder du et bredt udvalg af hoteller til overkommelige priser.

 


Trivagos søgemaskine er ganske enkel. Udfyld søgefeltet samt dato her, og du får en oversigt over hoteller.

 


Vores topfavorit er Airbnb, som vi bruger til både at leje lejligheder og leje ud. Det er let, nemt og billigt – og så kommer man ofte til at bo steder, som ligger lidt væk fra turistområderne, og får derved en mere autentisk oplevelse.

AirBnB


First er en hotelkæde med 52 hoteller i henholdsvis Danmark, Sverige og Norge.

 


Underholdning

Når man booker hjemmefra, sparer man meget tid, og undgår at gå forgæves. ARTE Udland har et udmærket udvalg af billetter til alt lige fra transport til musicals.

Billetter til events verden over

 


Gear

Når man skal på aktiv ferie, så er det ret vigtigt at have sit udstyr i orden, f.eks. er det godt at have et par gode vandrestøvler, en god taske eller en varm og åndbar jakke.

 


Gå aldrig ned på udstyr til dine børn. Solbutikken har et stort udvalg i badetøj med UV-beskyttelse til overkommelige priser.

 


Billeje


Prissøgemaskine til billeje i udlandet. Du indtaster destination m.m., og den viser en oversigt over de forskellige biludlejeres priser.


Penge

Disse to hjemmesider kan hjælpe dig med at få penge tilbage, hvis dit fly var forsinket eller blev aflyst.