Manitsoq

Galleri: Sådan spiser vi i Grønland

[vc_row el_position=”first last”] [vc_column width=”1/4″] [clear el_position=”first”] [vc_column_text el_position=”last”]

Om Maniitsoq

Maniitsoq er en by, der ligger på en ø i Vestgrønland. Det er et af de mest barske steder i Vestgrønland. På dansk kaldes Maniitsoq for ‘Sukkertoppen’.

[/vc_column_text] [/vc_column] [vc_column width=”3/4″] [vc_column_text el_position=”first”]

En af vores læsere fra Maniitsoq i Vestgrønland har sendt en række vidunderlige billeder af traditionel grønlandsk mad, og der vil sikkert være nogle overraskelser ind i mellem. Her på Rejseblokken vidste vi for eksempel ikke, at rensdyrkæbe og tunge er en delikatesse i Grønland.

Maniitsoq har et rigt fugleliv, og havet bugner med fisk, men også sæler og pukkelhvaler lever omkring ‘Sukkertoppen’.

Se de flotte fotos med specialiteter som rensdyr og sælkød nedenfor i galleriet ‘Sådan spiser vi i Grønland’.

Vi har desværre ikke selv været i Grønland, men modtager indlæg og fotos derfra med kyshånd. Her kan du sende personlige minder og tips: Skriv til os. Og hvis du vil vide mere om Grønland, kan du klikke dig videre her:

Greenland.com

Fotos: Dorte Vangsø Simonsen

[/vc_column_text] [clear] [vc_gallery type=”image_grid” interval=”0″ onclick=”link_image” img_size=”medium” images=”3878,3876,3871,3872,3873,3874,3877,3879,3881,3880,3875,3887,3902″ custom_links_target=”_self” el_position=”last”] [/vc_column] [/vc_row]

Share Button

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *