Snorkler i Eilat

Ferie i Eilat: Snorkler sammen med delfiner

[vc_row el_position=”first last”] [vc_column width=”1/4″] [clear el_position=”first”] [vc_column_text]

Information

Åbningstider: Kl. 9 til 17 søndag til torsdag, kl. 9 til 16.30 fredag, lørdag og helligdage.

Pris: 100 kr. for voksne, 70 kr. for børn.

Pris inkl. snorkling: 440 kr.

Pris inkl. dykning: 

[/vc_column_text] [clear] [vc_column_text el_position=”last”]

Mere om Eilat

Sol, strand og snorkling i Eilat

Så guderne synger: Afslapning i vand

Alle Rejseblokkens artikler om Israel:

Tema: Israel

[/vc_column_text] [/vc_column] [vc_column width=”3/4″] [vc_column_text el_position=”first”]

Mit første møde med delfiner foregik på Dolphin Reef ved Israels sydligste punkt på en ferie i Eilat. Det var samtidig mit første møde med en snorklingmaske, og begge dele krævede tillæring.

Og snorkelmasken lærte jeg godt nok at bruge på et minikursus, som hører med i prisen, men da vi svømmede af sted efter vores guide, fik jeg begået alle de fejl, som debutanter ofte begår. I stedet for at trække vejret stille og roligt fik jeg lynhurtigt fyldt snorklen med vand, og nåede lige at panikke nogle sekunder, indtil jeg fik styr på vejrtrækningen.

Læs også: Sejltur med delfiner

Se også: Billedserie fra Det Døde Hav

Men da jeg fik styr på det, var det en vidunderlig oplevelse at flyde af sted og betragte alle de fine fisk, koraler og delfiner, der syntes, at det var alletiders med nye legekammerater.

Det er strengt forbudt selv at svømme mod de store dyr, i stedet skal man lade dem komme selv, hvis de gider. Og det gad de. Delfiner er virkelig søde, når man ser dem fra land, men de er godt nok store, når de drillende svømmer lige under ens krop, mens man snorkler på 14 meters dybt vand. Og deres sang har samme lyd, der opstår, når syntetisk tøj kommer i nærheden af en ballon.

Snorkel after party

Efter snorkelturen gik jeg ud på en af de mange broer, hvor man kunne se delfinerne blive fodret af deres passere. Den ene fisk efter den anden gled ned i deres gab, og selv da fodringen var forbi, blev de ved med at dukke op af vandet og tigge efter mere.

Det var så fint at stå helt tæt på og se, hvordan deres store hoveder dukkede op af vandet med et kæmpe grin. Eller sådan ser det i hvert fald ud: At delfiner smiler. Måske er det derfor, at mange elsker de store vanddyr? Det er også muligt at dykke og betragte de smukke koralrev og dyr helt tæt på, men indrømmet: Jeg prøvede, men min krop gik i panik, hver gang jeg bare var få cm. under vandet. Mine rejseledsagere fortalte til gengæld, at det var supersmukt, så den besked vil jeg lade gå videre til jer.

En ferie i Eilat bør næsten inkludere besøg på Dolphin Reef, der også har relaxation pools, café og et stykke strand, så man kan afslutte dagen i en liggestol med en kold drik, udsigt til de badende og Jordan. Ikke dårligt, når nu man har gjort sin snorkeldebut.

Af Karen Seneca

[/vc_column_text] [vc_single_image image=”1436″ img_size=”large” img_link=”medium” img_link_target=”_self” el_position=”last”] [/vc_column] [/vc_row]

Share Button

1 thought on “Ferie i Eilat: Snorkler sammen med delfiner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *