Dansk design: Lækker rygsæk til hverdag og korte ture på farten

REKLAME: Denne lækre taske fra SØRENSEN kan stort set det hele. Den kan sidde komfortabelt på ryggen, den kan bæres i hånden eller over skulderen. Der er mange åbninger, så uanset om du har den på ryggen eller i hånden, så kan du nemt komme ned til dine ting.

Ideen bag ‘The Sørensens bag’ er, at den skal kunne bruges til mere end én lejlighed. Den skal nemlig kunne bruges til hverdag, når turen går til kontoret, på vej i fittness-centeret og på de korte weekendture. Manden bag hedder Rasmus Sørensen, som netop manglede den perfekte taske til det hele, og på den baggund startede sit eget firma.

Den konvertible taske er utrolig lækker at have på ryggen, for stropperne er bløde og brede, så de gnaver ikke i skulderne. Jeg havde tasken med på en kort weekendtur til Fyn, hvor jeg skulle i sommerhus. Der var plads til det mest nødvendige, som et ekstra sæt tøj, et håndklæde, en toilettaske etc. I siden kunne jeg nemt sætte en flaske vand til turen.

Smart design med lækre detaljer

Designet er simpelt og klassisk med rå undertoner. Den gør sig godt på korte ture på farten og til hverdag. Den er lavet af canvas med håndtag i læder, og har en volume på 31½ liter. Jeg er ret vild med de mange små detaljer f.eks. så kan den lynhurtigt omdannes til en duffelbag. Du spænder bare skulderstropperne op, og ligger dem ind i ‘ryggen’ på tasken, så de ikke bliver snavset, når du sætter tasken fra dig.

Hvis du gerne vil have din bærbare computer med, så kan den indeholde en laptop med en 15′ skærm i den tilhørende inderlomme. Alt i alt er der virkelig tænkt over designet og detaljerne.
Prisen ligger på 95 Euro, altså lige knap 700 kr.

Du kan se flere varianter, priser og ikke mindst billeder på SØRENSEN

Af Lone Holm

 

Share Button

Lignende indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *