Halloween i Tivoli 2016. Hovedindgangen Halloween Aften.

Halloween i Tivoli: Popcorn, græskar og hyggelig uhygge

Tivoli i København tager for 12. gang hul på Danmarks største Halloween fest. Haven er pyntet flot op med 22.000 græskar, hvilket er ny rekord. Blandt nyhederne, der skal friste teens og aftengæster, er ‘Det hjemsøgte Børnehjem,’ der er flyttet ind under Rutschebanen.

Det er efterhånden blevet en tradition for os at tage til Halloween i Tivoli. Vi elsker at traske rundt i den gamle have og nyde de mange flotte græskar, lys og den (u)hyggelige stemning. Det gjaldt selvfølgelig også i år, hvor pigerne skulle prøve alle de klassiske forlystelser som Fatamogana, Monsunen, Rutchebanen, Svingkarrusellen osv.

I år lagde vi selvfølgelig også vejen forbi ‘Flæskestegsboden’. Det er altid en fornøjelse – og én af mine absolut favorit flæskestegssandwich’er. Vi sluttede besøget af med, at vælge en pose gourmet popcorn hos ‘Popcorn Factory’. Vi blandede to smage i hver pose, så vi fik smagt flest muligt. Min favorit er ‘havsalt’ og ‘lakrids’, mens pigerne bedst kunne lide ‘jordbær’ og pistacie’.

Monsters Night Out – optog gennem Tivoli

Lørdag den 28. oktober kl. 18:00 bliver Tivoli hjemsøgt af over 150 udklædte monstre, når Copenhagen Zombie Crawl lægger vejen forbi Tivoli. Fans af skræk og uhygge kan se frem til et optog med zombier, genfærd, filmuhyrer og andre skrækvæsener. Optoget byder på mange gennemført udklædte monstre og fantasifulde kostumer, og man kan godt forvente, at zombier, genfærd og vampyrer tager en tur i Havens forlystelser sammen med én. På allehelgensaften – tirsdag den 31. oktober – kan børn købe en særlig halloweenpose og gå på trick or treat til boderne omkring Plænen, hvor der venter godter og andet sjovt.

Årets Halloween i Tivoli kan opleves fra den 13. oktober til og med den 5. november 2017. Læs mere om priser & åbningstider på tivoli.dk

 Fun Facts

 • I 2016 solgte ‘Flæskestegsboden’ hele 14.741 sandwich under Halloween i Tivoli.
 • Der blev solgt 3 tons steg til flæskestegsandwich under halloween i 2016.
 • På den travleste dag i 2016 blev der solgt 1.496 sandwich.

I ‘Det muntre Hjørne’ blev der under halloween i 2016 solgt:

 • 3.709 candyfloss
 • 7049 franske hotdogs eller 7992 pølser
 • 1.029 Iscreme fra Hansen
 • 4.050 kopper kakao og kaffe

Af Lone Holm. Foto: Privat samt fotograf Anders Salling

Popcorn Factory

Share Button

Lignende indlæg

2 thoughts on “Halloween i Tivoli: Popcorn, græskar og hyggelig uhygge

 1. Dejligt indlæg:-)
  Vi skal også opleve det igen i år, og det med børnehjemmet vil jeg lige huske:-)
  Rigtig godt og smukt, lunt efterår ønskes herfra!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *