Budapest, foto: Pixabay

Fly samt en uge i Budapest på hotelbåd: 1.929 kr

1.929 per person og 3.858 kroner for to personer. Det er prisen for en hel uge på hotel i Budapest samt fly tur-retur fra København i august.

Fly til Budapest

Vi har fundet flybilletter fra København til Budapest fra torsdag den 10. august til torsdag den 17. august, 2017, hos Norwegian. Pris tur-retur fra København:

994 kr. for to personer.

Du finder oversigt over fly til Budapest i august her: Norwegian.

Bemærk, at der kan være ekstra omkostninger i forbindelse med booking af sæder, indchecket bagage etc. Dobbelttjek altid din booking, inden du bestiller.

Norwegian flytilbud til en uges ferie i Budapest

Hotel i en uge

Der er mange lavprishoteller i Budapest, men ikke alle er lige charmerende. Vi har fundet denne herlige overnatningsmulighed i båden Lisa, Botel Lisa. Her kan I vågne op til synet af vand og træer på en lille ø midt i storbyen. Morgenmaden serveres udenfor, hvis vejret er godt – og det er det næsten altid i august.

Hotelbåden har fået fantastiske anmeldelser på Tripadvisor, og vi har valgt den billigste løsning uden morgenmad. Det koster lidt over 500 kr., hvis I vælger at booke værelse morgenmad, hvilket kan være en god ide. Pris for en uge i august:

3.858 kr. for 2 personer i et dobbeltværelse. Du kan BOOKE VÆRELSET HER.

 

Botel Lisa i Budapest

 

I kan altså komme af sted fra København og have en hel uge i Budapest i perioden 10-17. august 2017 med fly og hotel fra  1.929 kroner per person, hvis I rejser to personer og bor sammen.

Læs også

Budapest – billig, flot og varm

Tips til din ferie i skønne Budapest

Foto øverst: Pixabay

OBS: Vi tager forbehold for, at de tilbud, vi har fundet, er udsolgt, prisen er ændret, fejl, ekstra omkostninger etc. Du skal selv dobbelttjekke oplysningerne, inden du booker fly og hotel. Spørgsmål vedrørende fly og hotel bør rettes til de forskellige udbydere. Læs eventuelt vores betingelser og vilkår

Share Button

Lignende indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *