Ulykken, der kunne have kostet dyrt

fly

Dette er er sponsoreret indlæg.

Frem til 10. juli kan du få 10 % rabat på din rejseforsikring hos SafeAway.dk, hvis du køber den via dette link: SafeAway.dk. Ca. hver femte rejser udenfor Europa uden rejseforsikringer, men nu skal jeg fortælle, hvorfor det er så vigtigt at købe rejseforsikring før sommerferien:

Vi er på ferie i Hua Hin, Thailand. Hilton Hotel, stor suite, dejlig balkon med nypudsede glasdøre. Jeg står på badeværelset. Min mand og vores to børn sidder på balkonen. Pludselig hører jeg et brag, et skrig, splintren af glas. Jeg når at tænke: ‘Åh nej, nu har Marcus smadret det store spejl’. Men en høj gråd får mig ind i soveværelset.

Dette er scenen, jeg kom ind til: En af glasdørene er smadret, der ligger store skår spredt rundt værelset, blandet med skårene er en stor rød sø af blod. Min søns blod.

Min (daværende) mand sidder på sengen med min søn og presser et håndklæde mod hans fod. De siger, at Marcus har skåret sin fod, men jeg kan se blod alle steder. Hans nakke og ryg er har et langt, åbent snit, nærmest som om han er blevet sprættet op. Hans arme bløder, der er blod i håret… over det hele. Begge er i chok, og fokuserer bare på foden.

Et mareridt, der varer ved i timevis: Hylende ambulancer, to timers operation, syninger 15 steder på kroppen, hospitalsophold, angst for at han skulle dø, angst for, om der var skåret essentielle dele over, angst for alting… og en ferie, der i den grad var gået i vasken.

Hvorfor fortæller jeg det? Fordi, at den forfærdelige ulykke kunne have fået et efterspil, der ville have ruineret os, hvis vi ikke havde købt en god rejseforsikring.

Udgiften for operationen, indlæggelsen (i et hospitalsrum, der havde plads til, at vi alle fire), genoptræningen og rensning af sår hver dag i 14 dage på et privathospital samt hjemrejsen, hvor Marcus og jeg sad på 1. klasse, så han kunne have foden oppe, var enorm. Men vi havde ikke penge op ad lommen, tværtimod fik vi erstatning for tabte rejsedage.

Forsikringen klarede det hele, og vi var forskånet for at få økonomiske sorger oveni den traumatiske oplevelse. Nu var vores ulykke temmelig speciel. At løbe igennem en glasdør sker heldigvis ikke så tit, at konsekvensen af det er så voldsom, er endnu sjældnere. Men der er meget andet, der kan gå galt på rejsen.

Uden en rejseforsikring kan en ulykke løbe op i hundredtusindvis af kroner, så husk det nu, før du tager på sommerferie.

SafeAway.dk er specialist i rejseforsikringer og samarbejder med Falck Global Assistance, så de er ‘safe’ at bruge. På deres hjemmeside kan du vælge, om forsikringen skal dække Europa eller hele verden. Den kan tegnes for en person eller for hele familien, og i nøjagtig den periode I skal afsted.

Du kan også selv vælge, om du kan vil have sygdomme m.m. dækket, eller om du vil have hele pakken inklusiv dækning af tyveri.

Hvis du køber rejseforsikring hos SafeAway.dk ved at klikke på dette link, får du 10 procent i rabat frem til den 10. juli: Rabat på rejseforsikring. Policen kommer direkte på mail, så snart du har betalt, og så er der bare tilbage at ønske dig en god ferie, hvor du forhåbentlig ikke får brug for forsikringen, men ‘better safe than sorry’.

Af Karen Seneca

Læs også: Av min mave… eller: Husk rejseforsikring.

Share Button

Lignende indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *