Marlene og Christina på Ystad Saltsjöbad

Når man ikke har en kæreste #venindetur på Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbad: Når man nu ikke har en kæreste – så kommer man aldrig på romantiske get-aways. Og det er sgu lidt ærgerligt. Men kan så tage på venindeture, det er godt nok ikke helt det samme. Men hvis man tager sin bedste veninde med, smager det lidt af romantisk get-away.

Min veninde, Carina, og jeg var inviteret til Ystad Saltsjöbad. Det er et spa- og badehotel lige ned til stranden, kun en sviptur fra København. Vi nappede toget, og fik os en svensk cider – selvfølgelig til turen og så havde min veninde af en eller anden grund købt en selfiestang.

Marlene Weybøll på vej til Ystad Saltsjöbad

Vi skulle derop for at slappe af, det var lang tid siden, vi havde set hinanden og så skulle vi forkæle os selv med god mad, bobler og prøve stedets spaoplevelse The Creek Experience. En to timer lang tur rundt i alverdens fantastiske saunaer og bade – alt godt for krop og sjæl.

Vi ankom til tjek-in tid kl. 15. Vores værelse var en perfekt lille suite, med udsigt til havet og en dejlig stor seng. Altså plads nok til man er veninder og ikke skal sove så tæt igen. Og der var champagne…

Velkomst på Ystad Saltsjöbad

Desværre var vores tur til The Creek Experience allerede kl. 16, så vi havde lidt travlt med at komme i vores badedragter og få den store bløde badekåbe på.

Morgenkåbe på Ystad Saltsjöbad

The Creek Experience føles som at forsvinde ind i en regnskov. Man er 6 personer på en tur, og man bliver guidet rundt af værtinder, der fortæller om de forskellige bade og saunaer. Der er fx en skandinavisk inspireret, hvor man smører kroppen ind i is og sætter sig ind i en sauna.

Mit yndlingsstop på ruten var det marokkansk inspireret bad. Her smører man hinanden ind i en cremet mudder og sidder og lader kroppen nyde mudderet. Der var i vores gruppe et enkelt par, og efter den oplevelse, kan jeg godt forstå, at man lige har lyst til at komme en tur på værelset efterfølgende.

Der var også et tyrkisk bad. Det var meget grænseoverskridende for mig, jeg har lidt berøringsangst, og min veninde og jeg kom ret tæt på hinanden her.  Det hele er en meget sexet oplevelse – men min krop og min hud, havde det fantastisk i dagevis efter.

The Creek Experience

Tyrkisk badEfter The Creek var vi lidt smadrede, som man jo er efter sådan en tur. Men der var 2 timer, til vi skulle have en dejlig middag, så vi så snittet til at drikke boblerne, mens vi gjorde os klar. Ystad Saltsjöbad sørger virkelig for deres gæster. Dejlige bobler.

Af sted til Salsjöbadets restaurant. Som også er holdt i en virkelig autentisk badehotelstil. Der er ingen hårde stole. Alle sidder i smukke sofaer eller lænestole.

Vi fik et bord ved vinduet – og de svenske tjenere forstod virkelig at flirte med os. Eller også var det fordi, vi nu havde gang i vores anden flaske bobler. Det var jo derfor vi var der – for at forkæle os selv. Maden var en udsøgt fornøjelse. Der var en 3 retters menu, som kun kan anbefales. Og to desserter!

Dessert på Ystad Saltsjöbad

Efter middagen, var der så cocktails på stedets terrasse, inden vi gik i seng og drømte om den brunch, vi skulle spise i bløde lænestole næste morgen.

Ystad saltsjöbad værelse

Tjek ud dagen efter er allerede kl. 11. Det er lidt tidligt, men der er adgang til spaområdet med alle de forskellige bade frem til kl. 15. Vi stod forholdsvis tidligt op efter en ske-fri nat. Og skyndte os i restauranten for at få noget at spise. Jeg var personligt meget imponeret over deres Nutella stil. En stil jeg vil anbefale alle hoteller.

Nutella i massevis på Ystad Saltsjöbad

Vi lå i diverse bade, indtil jeg nærmest var opløst. Der var kolde bade, der var varme bade indenfor, der var varme bade udenfor. Der var 80’er agtige boblebade. Fra kl. 11 til kl. 14 var vi i vand, og det var dejligt.

Efter det var vi helt smadret. Vi skulle også tilbage til Danmark og virkeligheden igen, så vi gik i bad og tjekkede ud. Ventede på en taxa.

Ystad Saltsjöbad reception

Kærestetur, venindetur – ja endda familietur og Ystad Saltsjöbad har det hele. Når mor og far er i spa, er der en børnehave. Og jeg har ingen børn, synes egentlig ikke, de hører til mange steder, men jeg opdagede aldrig de børn, der var der.

Alt i alt så vil jeg spare op og invitere alle mine veninder derop en dag – altså med mindre jeg får en kæreste, for jeg ville egentlig gerne smøre en mand ind i mudder, vaske det af igen og så drikke en flaske bobler på værelset inden en dejlig middag i bløde lænestole.

Hvis der var sommer-veninde-solstråler at give, så ville Ystad Saltsjöbad få topkarakter.

Alle Rejseblokkens indlæg fra Sverige: Tema – Sverige.

Af gæsteblogger Marlene Weybøll. Fotos: Ystad Saltsjöbad og Marlene. Rejseblokken var inviteret af Ystad Saltsjöbad. Se priser, læs om spa-mulighederne, ophold m.m. her på Ystad Saltsjöbads hjemmeside.

 

Share Button

Lignende indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *