Skuespillerne i Tivolis juleforestilling ELF

KONKURRENCE: Vind billetter til Tivolis julemusical ‘ELF’

Opdateret den 19.11: Vinderne er trukket ved lodtrækning, og vi har sendt besked til Leah, Lene og Ida.

Julestemningen er så småt ved at indfinde sig i Tivoli. Det er ikke kun selve haven, der får sig en ordentlig dosis julehygge men også Tivolis Koncertsal, hvor forberedelserne til årets musical ‘ELF – The Musical’ er i fuld gang.

Og vi er rigtig spændte. Vi elsker at uddele gaver, og det kan vi nu takket være et samarbejde med Tivoli. Vi har nemlig fået 3 x 2 billetter til julemusicalen ELF inklusiv entrebilletter til Tivoli. Det betyder, at tre af vores læsere kan komme ind og se forestillingen med en ledsager!

Sådan har du chancen for at vinde

Hvem spiller julemanden i ELF? Hvis du kan svare på det spørgsmål, skal du skrive det i vores kommentarfelt, og det giver dig et “lod i lotteriet”. Klikker du på dette link, er vi sikre på, at du nok skal finde ud af det:

Medvirkende i musicalen. 

Udover det, må du gerne skrive, hvem du vil invitere med til den hyggelige aften i Tivoli. Og så kan vi lige nævne, at der er store navne blandt de medvirkende, blandt andet Christiane Schaumburg-Müller, “Hr. Skæg” og musicalstjernen Julie Steincke.

Billetterne gælder til flg. dag og tid

Dato: Torsdag den 30. november 2017.

Tid: Kl. 19.30.

OBS: Billetterne kan ikke byttes til en anden dag.

Jul i Tivoli holder åbent fra kl. 11 til 23 søndag til og med torsdag samt fra kl. 11 til 24 fredag og lørdag. Der er derfor rigeligt med tid til at nyde julestemningen i mange timer inden selve musicalen går i gang.

Om Tivolis julemusical ELF

Det kan næsten ikke blive mere julet. ‘ELF – The Musical’ bygger på julefilmen fra 2003 af samme navn. En film, der i dag er den tredje mest indbringende julefilm af alle, og som mange af jer garanteret har set.

Hovedpersonen er drengen ‘Brormand’, der ved en fejl kommer med julemanden til Grønland som lille, og derfor vokser op blandt alfer i den tro, at han selv er en alf. Men en dag er Brormand gammel nok til at indse, at han ikke er helt så “alfet” som de andre, og derfor drager han til København for at finde sine rødder. Og så har vi balladen!

Billetpriserne ligger mellem 235 kr. pr. stk. til 695. kr., men tre af jer inklusiv en ledsager hver kan altså få dem ganske gratis, hvis I deltager i konkurrencen… og jeres navn bliver trukket.

Sidste chance for at deltage er den 18. november kl. 23.

Vi giver vinderne direkte besked pr. mail allerede morgenen efter. Og så er der bare tilbage at sige: Pøj pøj og rigtig glædelig forjul!

Læs flere juleindlæg her

Julemarkeder i Skåne – dit overblik over skånsk julehygge

Ho ho ho, i disse lande kan du besøge Julemanden

I Lübeck er der julestemning for alle pengene

Så sexet har du aldrig set et julemarked før

 

 

Jul i Tivoli 2017, Pantomineteatret
En af de store juleklassikere er at besøge Tivoli ved juletid. Her er det Pantomineteatret, der lyser op i sneen.

 

Temaet for Jul i Tivoli i 2017 er jernbanetog.
Jul i Tivoli 2017 har jernebane som tema, så gæster kan bl.a. køre i damptog, besøge en gammeldags station og hygge sig i jernbanecafeen.
Share Button

Lignende indlæg

50 thoughts on “KONKURRENCE: Vind billetter til Tivolis julemusical ‘ELF’

  1. Det er Tommy Kenter, der er julemanden 🎅 Jeg har længe ønsket at gøre noget særligt for min genbo, fordi hun har gjort så meget for mig. Så det ville virkeligt glæde mig at kunne invitere hendes datter på en tur i Tivoli med musical ❤

  2. Tommy Kenter – og min veninde/rejsemakker skal med, så kan vi nok nå at lægge lidt nye rejseplaner efter forestillingen. Livet er at rejse, at glæde sig til rejser og mindes rejserne ❤️

  3. Det er Tommy Kenter der spiller julemanden. Ville elske at invitere min mor med til julehygge i Tivoli og ind og se ELF derefter 🙏🏻

  4. Tommy Kenter! Jeg ville invitere min mand og min datter Leonora som bare ELSKER alt der har med optræden at gøre. Og så er det nok et plus at Hr. Skæg spiller med 🙂

    Krydser fingre !

  5. Skønne, skøre og sjove Tommy Kenter.

    Jeg ville tage min familie med (bestående af mand og to drenge). Ingen af dem skulle snydes for den oplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *