Foto af gave til illustration af konkurrence om et gavekort

Efterårs-foræring: Vind et gavekort på 350 kroner

Update den 22-10: Konkurrencen er slut. Vi har trukket en vinder, og sendt mail til Heidi Kiss. 

Endelig efterårsferie! Det fejrer vi ved at udlodde et gavekort på 350 kroner sammen med onlinebutikken Bomo.dk. Og her skulle være noget for enhver smag, for butikken har alt fra iPhone-covers og rejseadaptere til høretelefoner og iPad-tilbehør.

Du kan se hele udvalget her på hjemmesiden. Da varernes priser er relativt beskedne, kan man derfor ligefrem få flere ting for et gavekort: Bomo.dk.

Sådan gør du

Det eneste du skal gøre for at få en chance for at vinde gavekortet, er at fortælle, hvad du skal lave – eller laver – i uge 42 i kommentarsporet under dette indlæg.

Vi vil nemlig gerne vide, hvad du skal lave i efterårsferien. Og hvis du slet ikke har ferie, behøver du ikke at blive nervøs. Så skriver du bare det i kommentarsporet, og deltager naturligvis på lige fod med de andre i konkurrencen.

Vi ønsker jer en rigtig god efterårsferie – både til dem, der skal til en storby, de der tager ned til varmen og de, der bliver hjemme i Danmark.

Frist

Den 21. oktober kl. 21 trækker vi lod om gavekortet, så der er masser af tid til at deltage. Vinderen får besked pr. mail, inden vi offentliggør det på Rejseblokken. Pøj pøj!

PS: Vi vil elske, hvis I går ind og liker vores Facebookside. Det er både godt for os og for jer, da I så kan følge med i vores konkurrencer, give aways og spændende rejseindlæg.

Læs også

4 fede museer, du (måske) ikke kender

Frilandsmuseet – et herligt sted for alle aldre 

Det ny Experimentarium er helt i top

Geocaching – gratis skattejagt for hele familien

 

Share Button

Lignende indlæg

25 thoughts on “Efterårs-foræring: Vind et gavekort på 350 kroner

 1. Jeg er i sommerhus i efterårsferien. Nyder det skønne vejr, unger der fanger krabber og mad på udekøkkenet

 2. Jeg skal simpelthen bruge tid med min lillebror, arbejde lidt, slappe af og derefter holde en lækker housewarming i weekenden <3 lækker uge!

 3. Jeg har kun to dages efterårsferie hvor at jeg ikke skal på arbejde. Den ene dag har jeg “givet” til min mand og sagt at han må hygge sig med sin bedste ven og så skal jeg nok passe vores to drenge. Den anden dag har vi snakket om at bruge i Andelslandsbyen Nyvang i Holbæk.
  Ønsker jer alle en rigtig god efterårsferie – både på arbejde eller til de heldige som har fri.

 4. Jeg skal i sommerhus ved Vesterhavet med min familie i håbet om at finde rav og nyde gåture ved stranden 👏🏼

 5. Har desværre ikke ferie som resten af familien, men det skal være de andre vel undt at sove længe og hygge sammen, når jeg smutter på job;)

 6. Som rejseskribent ville jeg bare ønske at min kuffert blev pakket ud et eller sted derude i verden i uge 42… men… men… Det kommer ikke til at ske 🙁 for på min seneste rejse kom jeg til skade med mit knæ, både korsbånd og menisk ødelagt 🙁 så det hedder genoptræning to gange i ugen hos fysioterapeut samt hjemmetræning… så ingen ferie i denne omgang, men jeg vender stærkt tilbage, når jeg om tre måneders tid har været til kontrol på sygehuset. God ferie til jer som er så heldige

 7. Har ikke ferie, men skal tilbringe min arbejdsuge på jyllands smukkest beliggende arbejdsplads, Karpenhøj Naturcenter i Mols Bjerge 🤗

 8. Så sødt at uddele gavekort:-)
  Hverken min datter eller jeg har efterårsferie, men vi skal alligevel på en Københavnertur og opleve Halloweeen, kunst, kultur og gourmet middage:-)
  Ønsker et smukt og lunt efterårsvejr!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *