Vind rejse og find dit drømmehotel

Hotel i Dubai

Dette er et sponsoreret indlæg.

Juli har været en kedelig affære for os, der holder ferie i Danmark. Gråvejr, regn, blæst og sporadisk sol. Øv! Vi drømmer os væk til et solrigt sted, og har netop lært momondos nyeste tiltag at kende. Her kan vi sidde og surfe mellem tusindvis af hoteller verden over med ganske få klik.

I stedet for at lede efter drømmehotellet på forskellige bookingsider som Booking.com og Hotel.com, kan man slå alle fluer med et slag, for momondos prissammenligningsværktøj ‘Meta Search’ samler nemlig alle informationer og priser på et sted. Når drømmehotellet så er valgt, klikker man sig videre til bookingsiden og booker værelse.

Min store drøm er at danse tango i Buenos Aires, Argentina. Jeg kan ikke danse tango, men er sikker på, at mine fødder bevæger sig, helt som de skal, når først jeg er der. Derfor søgte jeg på hoteller i Buenos Aires, og fik en alen lang liste over ledige hoteller fra den 1. til den 8. september. Mit valg faldt på dette:

Momondo søgeresultat hotel i Argentina

Valget var let. Det er centralt, det er femstjernet og det er billigt i forhold til kvaliteten. Du kan selv eksperimentere med at finde hotelværelser på momondo ved at klikke her: momondo.dk/hoteller. Faktisk er ‘Meta Search’ den smarteste måde at finde overnatning på, da det netop finder værelser fra alle andre bookingsider og søgemaskiner, og der er en liste over priserne på de forskellige bookingsider.

Vind rejse

For at fejre det nye tiltag, udlodder momondo et gavekort til en drømmerejse på 25.000 kr. Hvis du tilmelder dig momondos nyhedsbrev, får du automatisk et lod. Jeg har naturligvis tilmeldt mig, og krydser fingre, for jeg kunne godt bruge de penge til at realisere min drøm om en tango for to i Buenos Aires.

Du tilmelder dig nyhedsbrevet her: momondo.dk/vind.

 

Share Button

Lignende indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *