Cool give away til Vinter i Tivoli: Turpas og entrebilletter

Konkurrencen er nu slut og vinderne fundet. Se her: Her er vinderne af Tivolikonkurrencen.

Da jeg var barn, var det kun muligt at tage i Tivoli i sommersæsonen. Åh, hvor var det magisk at træde ind ad porten til parken og vide, at der ventede timevis af vidunderlige oplevelser. Siden har Tivoli fejret jul og halloween, og nu får februar også sin del af magien.

For første gang nogensinde kan vi nemlig opleve ‘Vinter i Tivoli’. Her vil en stor del af parken være åben, og gæster vil blandt andet kunne gå rundt i vinterlandskaber, lave aktiviteter i en særlig iglo ved navn Pingonesien og skøjte på en romantisk skøjtebane foran Nimb.

Få chancen for gratis magi

Med denne nyeste satsning er det en særlig glæde for os, at Tivoli har foræret os hele 3 x 4 entrebilletter og turpas. Det vil sige, at Rejseblokken i samarbejde med Tivoli kan udlodde fire entrebilletter og fire turpas til hver af de tre læsere, som bliver udtrukket i denne konkurrence.

En gratis tur i Tivoli er skam ikke at foragte, slet ikke når børnene endda har vinterferie i den periode, ‘Vinter i Tivoli’ foregår.

Billetter såvel som turpas kan kun bruges til ‘Vinter i Tivoli’, så vinderne kan altså ikke gemme dem og bruge dem i løbet af sommersæsonen. De kan heller ikke byttes. Men hvorfor skulle man dog også det?

Sådan deltager du

Det kræver ikke meget arbejde af dig. Det eneste du skal gøre, er at skrive din yndlingsferieby eller dit yndlingsrejseland i kommentarfeltet under dette indlæg.

Du kan nøjes med blot at skrive navnet, men du må også gerne fortælle hvorfor. Det er helt frivilligt. Vi trækker så lod, og de tre vindere lørdag den 27. januar kl. 16. Vinderne får direkte besked pr mail, så husk at oplyse mailadressen, når I deltager.

Mere info om ‘Vinter i Tivoli’

Dato: Fra den 2. februar til og med den 25. februar.

Åbningstider: Søndag-torsdag: kl. 11-21. Fredag og lørdag: kl. 11-22.

Læs evt. 17 ting du ikke vidste om Jul i Tivoli.

Se mere om ‘Vinter i Tivoli’ på hjemmesiden ved at klikke HER.

 

Annonce
Share Button

Lignende indlæg

40 thoughts on “Cool give away til Vinter i Tivoli: Turpas og entrebilletter

 1. Island tog mig med storm, da jeg besøgte landet. Landskabet er så storslået og uanset hvor man kører hen, er der smukt og vild natur. Alt er storslået på Island, selv hestene er smukkere, når de står der med vulkaner i baggrunden:-) Reykjavik er en farvestrålende lille hovedstad med små cafeer og gode shoppemuligheder.

 2. Min absolutte ynglings ferieby er faktisk København.
  Vi tager ofte på ferie, eller forlænget weekend tur til København.
  Det er dag første gang vores søn skal med i år, så hvis vi vandt ved jeg at det vil skabe stor glæde ved os alle, så vi kan komme en tur i skønne Tivoli 😍

 3. min ynglingsby er og vil altid være Roskilde… men El Campello lidt ude for Alicante i Spanien har nu også en helt særlig plads…

 4. Det kan godt være svært at vælge én by, men jeg tror min favoritby lige nu er Berlin! Jeg har været der én gang og vil så gerne tilbage, for der er så meget at udforske – man er aldrig helt færdig med at udforske Berlin. 😄

 5. Har rejst utroligt meget i syd Frankrig og har især være vild med en lille havne by der hedder Sanary-sur-Mer

 6. Jeg elsker storbyferie. Min kæreste og jeg var i USA i efteråret – først en uge i NYC og bagefter en uge i Los Angeles. Det er to virkelige spændende byer, på hver deres måde. I NYC er der en masse pulserende byliv, hvorimod der er mere “højt til loftet” i LA. Det er bestemt ikke sidste gang vi skal til USA.

  Næste gang bliver destinationen dog nok en by i Europa, enten Berlin eller Paris 🙂

 7. Grækenland er klart vores favorit!! Road trip på Peloponnes og fastlandet er en fantastisk oplevelse!! Der er tusindvis af oplevelser! Specielt er det at få indblik i det gamle antikke Grækenland- dybt fascinerende!!🙏😜

 8. Tyskland er mit absolutte yndlingssted at tage på ferie. Super god service og mange kulturelle oplevelser.

 9. Ååååhåh Amsterdam <3 så asburd et mix af prostiuerede i red light district og romantiske caféer langs kanalerne!

 10. Jeg elsker Hurghada ! Jeg har haft fornøjelsen af at bo der i et par måneder og der er bare alt ! Der er de gamle, beskidte, men super autentiske og overdrevet billige markeder hvor at de lokale handler. Så er der kamelture i ørkenen, ud til beduinerne eller det stik modsatte hvis man tager til det luksuriøse område El Gouna, som er rigmændendes legeplads og paradis. Desuden findes nogle af de bedste restauranter jeg nogensinde har spist på i mit liv i Hurhada i Egypten og er pengene små så kan man de rigtige steder få et pitabrød med kikærtemos for kun 50 ører. Strandene er desuden intet mindre end vidunderlige og personlig betjening tilbydes flere steder.
  Hurghada er paradis for mig.

 11. Min yndlingsferieby er blevet Berlin, efter at vi i sommer cyklede fra Ørbæk til Berling. Tænk der er en cykelvej København / Berlin, Og ja så er det dejligt og kunne cykle rundt, og se alt det Berling kan byde på.

 12. London er helt klart min ynglings by. Jeg er vild med at byen er fyld med liv og at der er masser af teater og kulturelle ting. Og så er det også fedt at briterne er så høflige.

 13. Det lyder perfekt med Vinter i Tivoli, det har vi aldrig prøvet.
  Min yndlingsferieby er Prag:
  Her er masser af kultur, historie, godt at shoppe, gode steder at bo og spise:-)
  Mit yndlingsferieland er Malta:
  Som består af en stor Ø og mindre øer. Smuk natur, godt klima, god historie, lidt kultur, dejlig befolkning, næsten ingen kriminalitet, byder på mange spredte slags oplevelser:-)
  Krydser og håber på en Vinter Tivolitur!
  God dag ønskes herfra.

 14. Svendborg_en_herlig_by_jeg_vender_tilbage_til_igen_og_igen._Byder_på_sejlture_til_øhavet_torvehandel_og_handelsliv,_hyggelige_gader.
  _Superflot_museum,_Naturama,_gode_spisesteder_i_smukke_baggårde_
  osv

 15. Buenos Aires – sydamerikansk charme men med tydeligt europæisk indflydelse. Jeg har været der to gange, og det har helt klart været højdepunktet i min rejsekarriere:-)

 16. London som by , fordi der altid er nået at se og opleve. Og har man været der mange gange er det også super afslappende bare at vende tilbage og nyde byen. Som land er jeg blevet helt vild med Skotland. Der er så flot deroppe uanset årstid

 17. Det kunne være rart at prøve i Paris eller det land som I kan tilbyde os. Børnene tror på Paris er et drømme land😊.

 18. Mit yndlingsrejseland må være Grækenland. Altid dejligt vejr, søde og rare mennesker, skøn mad; balsam for sjælen 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *