Santa cruz

5-stjernede hoteller der er til at betale

Disse 5-stjernede hoteller har modtaget ros af rejsende fra hele verden – og så er de tilmed til at betale. Ifølge Trivago.dk kan en overnatning på et af disse fem hoteller i Spanien, Portugal, Tyrkiet, Estland og Tjekkiet fås for ca. 250-350 pr. person i delt dobbeltværelse. Tag afsted og nyd en smuk udsigt, lækre spafaciliteter, bløde senge og komfortable værelser, og så tilmed uden at sprænge budgettet.

1. Tenerife, Spanien

Santa cruz

Iberostar Grand Hotel Mencey på De Canariske Øer ligger kun 100 m fra Tenerifes gamle bydel og under to kilometer fra øens smukkeste strande. Hotellet er anlagt som en del af en gammel traditionel bygning og kombinerer moderne komfort med smuk, spansk arkitektur.

Iberostar Grand Hotel Mencey er omgivet af en stor have med swimmingpool, skildpadde-dam og et omfattende wellness område med indendørs fitnesscenter og spa. Tenerife er den største af de Kanariske øer og er placeret kun 300 km fra Afrikas kyst. Rejsende er næsten garanteret godt vejr, når de besøger denne ø. Den gennemsnitlige dagstemperatur ligger over 20 grader hele året.

En overnatning fra den 1. til 2. marts koster i øjeblikket omkring 700 kr. for to personer.

2. Lissabon, Portugal

Lissabon

Corinthia Lisbon ligger placeret på en af Lissabons mange høje og tilbyder derfor en imponerende udsigt over byen. Hotellet ligger i udkanten af byen, men metrostationen er tæt på og centrum kan nås på ti minutter med metro.

Hotellet er et af de 5-stjernede hoteller, der har en imponerende wellnessafdeling, hvor man kan nyde sensoriske brusebade, hydroterapipool, dampbade, sauna, jacuzzi, kolde bade og meget mere. Når sulten melder sig, kan man bestille bord i hotellets restaurant Tipico, der har modtaget ros bland rejsende, og som tilmed er til at betale. Corinthia Lisbon er ideelt, hvis du har planer om at tage til Lissabon for at nyde deres famøse pastiskager, slentre langs Tajo floden og feste i Bairro Altos hyggelige gader.

En overnatning fra den 1. til 2. marts koster i øjeblikket omkring 590 kr. for to personer.

3. Istanbul, Tyrkiet

Istanbul

Elite World er et businesshotel, som er placeret ca. 20 kilometer ud fra Istanbuls centrum i provinsbyen Küçükçekmece lige ved siden af Istanbuls internationale lufthavn, Atatürk. Hotellet er derfor ideelt, hvis man gør et kort ophold i Istanbul på sin rejse, da det er nemt og bekvemt at komme til og fra lufthavnen.

Her kan du nyde 5-stjernet luksus til fulde: En imponerende morgenmadsbuffet, spa og fitness, stor swimmingpool i mosaik og komfortable værelser. Hotellet har både cafe, bar og to restauranter at vælge imellem. Kombiner eventuelt dit ophold med en eller flere dagsture til Istanbul for at opleve den betagende Hagia Sophia kirke og gøre en god handel på Grand Bazaar.

En overnatning fra den 1. til 2. marts koster i øjeblikket omkring 510 kr. for to personer.

4. Prag, Tjekkiet

Prag

Corinthia Hotel Prague er et imponerende bygningsværk i glas og stål placeret i Prags 4. distrikt tæt på grænsen til det 2. distrikt. Med hele 25 etager kan gæster opleve en imponerende udsigt over byen fra hotellets top, mens de nyder en god bøf eller lækker fisk tilberedt over trækul i The Grill Restaurant.

Vyšehrad metrostation ligger kun få minutters gang fra hotellet. Herfra kan man hurtigt komme til Wenzelspladsen, som er centrum for det nyere Prags forretnings- og kulturliv. Du kan nå de fine Vyšehrad slot til fods på 10 minutter. Herfra har man en smuk udsigt over Moldaufloden og byen. Efter en oplevelsesrig dag i smukke Prag kan man slappe af i hotellets spa med tilhørende byudsigt.

En overnatning fra den 1. til 2. marts koster i øjeblikket omkring 580 kr. for to personer.

5. Tallinn, Estland

Tallinn

Radisson Blu Sky Hotel ligger centralt i Estlands hovedstad, Tallinn. Hotellet er placeret i gåafstand til de alle store attraktioner såsom Alexander Nevsky katedralen, den gamle middelalderbydel, som er en del af UNESCOs verdensarv samt den danske konges have, hvor Dannebro faldt ned i år 1219.

Hotellet har en hyggelig cafe på 24. sal, hvorfra man har en storslået udsigt over byen. Om sommeren kan gæster nyde deres kaffe eller drinks på cafeens hyggelige, højtliggende terrasse. Om vinteren kan man i stedet få varmen i en af hotellets to private saunaer i stuetagen eller slappe af i Babor Beauty Spa, som ligger placeret på hotellets øverste etage. Det 5-stjernede hotel tilbyder flere forskellige restauranter og barer.

En overnatning fra den 1. til 2. marts koster i øjeblikket omkring 700 kr. for to personer.

Af Lone Holm. Kilde: Trivago

Share Button

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *