Lone Holm og Karen Seneca er blevet Årets rejsejournalist 2017

Årets Rejsejournalist(er) er… Rejseblokken!

Hvor er det dog en dejlig, dejlig dag! Rejseblokken befinder sig lige nu på rejsemessen Ferie for Alle i Herning, og her er vi netop blevet kåret som Årets Rejsejournalist – eller rejsejournalister. Det er en fantastisk anerkendelse af vores arbejde med og på Rejseblokken, og vi er meget taknemmelige for, at Foreningen af Danske Rejsejournalister lige netop valgte os i år. Tusind tak til dem. Det er fornemme fodspor, vi følger i.

Formand Anne-Vibeke Isaksen holdt en smuk tale for os, og vi tager ordene til os med glæde, blandt andet: ‘Lone og Karen er blandt de danske pionerer i skoven af rejseblogs’, ‘Enhver, der har rejst med de to kvinder, ved, at der er tale om dedikerede journalister, der har øjnene åbne for både små smutveje og store vidder’ og ‘Rejseblokken er et professionelt site, velskrevet, informativt og humoristisk, alt illustreret med spændende rejsefotos’.

Vi føler os også som pionerer, for da vi begyndte bloggen i 2013, var der langt fra så mange rejseblogs som nu. Og vi begyndte fra bunden med at sidde og nørkle med teknik, koder og søgeordsoptimering samtidig med, at skrev, så tasterne blev rødglødende. En af vores forcer er, at vi begge er uddannede journalister. Noget, der er nyttigt, når man skal skelne skidt fra kanel.

Men vi skal videre. Ud og lære mere om alle de spændende lande og rejser, som messen her byder på. Hurra for os og hurra for eventyrlyst, oplevelser og rejser og hurra for Visit AArhus, der modtog Havfrueprisen ved samme lejlighed.

Her kan du læse mere om Lone: 5 hurtige til Lone Holm og om Karen: 5 hurtige til Karen Seneca.

Af Karen & Lone. Foto: Anette Lillevang Kristiansen, som også har bidraget med mange skønne indlæg her på bloggen.

Årets rejsejournalist 2017 - Lone Holm og Karen Seneca fra Rejseblokken
Med titlen følger et gavekort fra Spies og et fra Hilton Hotel ved Københavns Lufthavn.
Share Button

Lignende indlæg

6 thoughts on “Årets Rejsejournalist(er) er… Rejseblokken!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *