Livsstilsændring

Afsnit 2: Den personlige rejse fra tyk til … ikke tyk

Afsnit 2: Som enhver anden rejse startede min livsstilsændring rigtig godt ud, men jeg skal da lige love for, at de seneste par dage har været barske.

Som jeg fortalte i mit første indlæg ‘Livsstil: Den personlige rejse fra tyk til… ikke tyk’, har jeg længe barslet med at tilføje en livsstils-kategori på bloggen – og for et par dage siden sprang jeg så ud i det og skrev mit første indlæg – og det er blevet taget rigtig godt imod. Mange tak for det!

Hårde dage uden energi

Jeg er gået ind i min uge 3 – og jeg må indrømme, at de seneste par dage har været virkelig hårde. Jeg har været ekstrem uoplagt, træt og sulten. Jeg registrerer min vægt hver mandag – og i går landede jeg på 76.1 kilo. Jeg blev så irriteret, at jeg glemte at tage et billede.

Det irriterer mig, at vægttabet ikke er større. Men jeg kan se, at det er meget normalt, at vægten ikke rigtig rykker sig i en periode eller helt står stille. Åh, det håber jeg ikke – for det er de forbandede tal på vægten, som motiverer mig til at blive ved. Og så selvfølgelig den delle på maven, som har det med at lægge sig ud over buksekanten.

Gå, gå og gå

I den første halvanden uge gik jeg mellem 4-5 kilometer hver dag – men de seneste par dage har jeg ikke rigtig fået gået mine daglige ture. Og det er måske det, der kan ses på vægten. Så det er bare på med vandrestøvlen igen! Og det bliver så denne uges opfordring til mig selv. Gå, gå og gå.

For dig, som ikke har lyst til at følge med i en livsstilsændring, men bare gerne vil have rejsetips – så husk, at du stadig kan finde masser af gode tips og guides på bloggen i de mange andre kategorier. 

Forsidefoto: Min morgenmad nogle dage. Skyr med bær og banan – og en anelse kokosmel og mandler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *