Michelle Hviid

Michelle Hviid på Maldiverne: Alone by choise

[vc_row el_position=”first last”] [vc_column width=”1/4″] [vc_column_text el_position=”first”]

Om Michelle

Foredragsholder, forretningskvinde, forfatter og en hel masse andet.

Blogindlægget er et ud af mange indlæg, som kan læses på Michelles side HER.

Michelle Hviids bog ‘Skru op for livet’ kan købes her.

For tiden kan hun ses hver torsdag på DR i ‘Læsø kalder’.

[/vc_column_text] [vc_single_image image=”3001″ img_size=”medium” img_link_target=”_self”] [vc_column_text]

Michelle Hviid boede på Soneva Gili, et Six Senses Resort på Maldiverne.

Link: Six Senses

[/vc_column_text] [vc_single_image image=”3010″ img_size=”medium” img_link_target=”_self” el_position=”last”] [/vc_column] [vc_column width=”3/4″] [vc_column_text el_position=”first last”]

Jeg har tilbragt de sidste 10 dage i paradis. Intet mindre. Jeg rejste med Nyhavn Rejser til Maldiverne, og det har været uforglemmeligt. Denne her oplevelse kan jeg leve højt på meget længe. Jeg har passet på mig selv. Dyrket masser af sport og yoga, gået så lange ture, som bitte små atoller nu engang tillader. Jeg har sovet længe, sovet til middag og er gået tidligt i seng. Jeg tror, min såkaldte bodyage er halveret.

Jeg er nu i stand til at smøre mig selv ind i solcreme på ryggen. Meget handy! Den første dag bad jeg en ung tjener om hjælp, han så lidt fortvivlet ud, først midt under indsmøringen huskede jeg, at jeg befinder mig i et muslimsk land. Den stakkels dreng, der var ikke meget burka over min bikini!

Jeg gør det igen

Jeg har slugt ikke mindre end 8 fantastiske romaner. Jeg har skrevet breve til de mennesker jeg holder af. Jeg har savnet min familie, men især har jeg nydt at være alene. Jeg vil til enhver tid gøre det igen. Rejse væk alene. Jeg vil også opfordre dig til at gøre det hvis du har chancen. Snup en forlænget weekend i et sommerhus. Alone by choice…

For 5 år siden ville jeg ikke have været klar til denne her tur. Ikke engang for 2 år siden. Men det har været fantastisk. Jeg er taknemmelig og lykkelig, for det har været MEGET lærerigt.

Fra fattigdom til ekstrem luksus

Det har også været ekstremt for min hjerne at kapere, jeg lige har været i Kenya, i forbindelse med mit arbejde for Kvinder for indflydelse. Her boede jeg sammen med mennesker som kæmper for at holde sig i live. Kvinder og børn som skal gå mange kilometer hver dag for at hente vand i en sø. Piger som dropper ud af skolen når de får menstruation, fordi de ikke har adgang til hygiejnebind.

Her er jeg omgivet af mennesker som er vant til at leve i ekstrem luksus. 20 forskellige slags is at vælge mellem, frisklavet selvfølgelig. Friskpresset juice af de bedste frugter. Det er voldsomt er der er SÅ stor ulighed i verden. Helt ufatteligt faktisk. Og vi har allesammen et ansvar.

Slow life

Jeg har nydt at Six Senses, som jeg bor på, er meget bevidste omkring genbrug, miljø, lokale produkter osv. De støtter flere forskellige tiltag for at sikre lokalbefolkningen her på Maldiverne. Både hvad sundhed og uddannelse angår.

De lever efter begrebet SLOW LIFE (som jeg ELSKER). Det er en forkortelse af følgende:

SUSTAINABLE – LOCAL – ORGANIC – WHOLESOME   LEARNING – INSPIRING – FUN – EXPERIENCES

Stunder fyldt med lykke

Det store spørgsmål hjemmefra, var om jeg ville nyde at være alene så længe. Svaret blev et stort rungende JA! Selvfølgelig har der været stunder med store savn, selvfølgelig ville jeg ønske at min familie oplevede alt det her. Det må blive en anden gang. Jeg har virkelig mærket, hvem jeg ikke kan undvære i mit liv, hvor stor pris jeg sætter på min kæreste og min familie.

Jeg har haft store oplevelser og mange små stunder af total lykke. Igår lød der en mærkelig plasken i vanden da jeg lå og småsov, jeg satte mig op for at se hvad det var, i hundredevis af små blå fisk kom springende gennem bugten, som småbitte delfiner. Min første reaktion var at råbe “SE, SE, SE” og så var de væk, ligeså hurtigt som de dukkede op. Gid nogen havde set det sammen med mig.

Billeder kan jeg heldigvis dele med jer. Små stunder af lykke og skønhed. Nyd det og drøm! Drøm for guds skyld stort. Det hele starter med en drøm. Engang var det her min drøm, og den blev til virkelighed.

Af Michelle Hviid

[/vc_column_text] [/vc_column] [/vc_row]

Share Button

3 thoughts on “Michelle Hviid på Maldiverne: Alone by choise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *