Wat Arun by night - udsigten fra Sala Arun, et hotel i Bangkok

Tip: Det bedst placeret hotel i Bangkok

Når jeg planlægger en rejse, bruger jeg ofte meget tid på alverdens hotelsøgemaskiner for at finde de mest optimale hoteller. Jeg har mange krav. Der skal være plads til vores to børn. Placeringen skal være i orden, og prisen naturligvis. Og nå ja, så skal der faktisk også helst være en rimelig god morgenmad.

Det er fantastisk, når det hele går op i en højere enhed, som det gjorde, da jeg fandt Sala Arun i Bangkok. Udover at være et vanvittig lækkert boutique hotel, så må det simpelthen også være det bedst placeret hotel i Bangkok. Vi glemmer aldrig det hotel, og anbefaler det gerne til alle, vi kender.

Find hoteller med den rigtige placering

Når hotellets placering er særlig vigtig for mig, går jeg ofte direkte ind på de google-kort, der altid er adgang til på søgesider som agoda.com, hotels.com eller tripadviser. Her er det meget lettere at danne sig et overblik over de muligheder der findes i det område, du ønsker at bo.

Ofte finder jeg på den måde i øvrigt nogle helt andre typer overnatningsmuligheder, end jeg ville have fundet, hvis jeg bare bruger sidens almindelige søgefunktioner. Det var også på denne måde, jeg fandt Sala Arun.

Værelse med udsigt

Hotellet ligger lige ved Bangkoks livsnerve, Chao Phraya-floden. På den modsatte flodbred ligger Bangkoks berømte vartegn Wat Arun. Booker du et værelse med flodudsigt har du derfor byens bedste udsyn til en af Bangkoks største seværdigheder.

Wat Arun skal helst ses om aftenen, hvor dets fine porcelænsmosaik står smukt oplyst i mørket. Når man rejser med mindre børn, kan det være vanskeligt at tage på sightseeing om aftenen. Så meget desto bedre er det jo derfor at have en af de store aftenattraktioner lige udenfor vinduet.

I gåafstand til alt

Vi skulle egentlig til Thailand for at snorkle og bade. Men det var min mands første tur til Bangkok, og der var derfor også lige et par hovedattraktioner, som jeg syntes, vi skulle nå, inden vi fortsatte til badestrandene sydpå. Vi havde dog kun en dag til sightseeing. Netop derfor blev placeringen af vores hotel så vigtig. Vi havde ikke lyst eller tid til at sidde fast i trafikken i Thailands travle hovedstad.

Fordi vi boede lige midt i hjertet af Bangkoks topattraktioner lykkes det os at besøge Grand Palace om formiddagen, nyde livet og en dejlig frokost i de spændende gamle gader i området ved Tha Tian Pier og Maha Rat, komme på eftermiddags sejllas i langbåd på Chao Phraya-floden og endda tilbringe et par timer i Wat Pho hos den liggende Buddha med de store fødder og Bangkoks vel nok mest berømte massage. Alle disse attraktioner ligger nemlig i kort går afstand fra hotellet.

Værd at vide

Hvis I gerne vil prøve den dejlige afslappende massage på Wat Pho, så vær opmærksom på, at der godt kan være lidt ventetid. Det er derfor en god ide at booke tid til fodmassage først, så har I tid til at se tempelområdet, mens I venter på jeres massagetid.

En komplet thaimassage kan være lidt overvældende for børn, hvis de aldrig har prøvet det før. Men mine egne luksusbørn er ualmindelig glade for 30 minutters fodmassage, der ofte inkluderer en lille smule kropsmassage. Alt i alt kan jeg anbefale dette skønne hotel i Bangkok.

Læs også

Elefantpasser for en dag

Ultimativ luksus i Bangkok: The Peninsula

Luksus i Bangkok: Spa og skræddersyet tøj

Besøg på et plejehjem for thailandske dyr

Tekst og foto af Mette Lindgaard Seligmann

Share Button

Lignende indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *