bedste apps til rejsen

Bedste apps til rejsen: 3 forskellige city guides

Der findes masser af forskellige city guides til mobilen. Vi giver dig her et kort overblik over de bedste apps til rejsen, alt afhængig af om du er til bruger-anmeldelser, ikke-turistet steder eller den mere sofistikerede city guide.

TripAdvisor Offline City Guides

TripAdvisor har en gratis city guide, som du kan bruge, når du er offline. På den måde slipper du for himmelråbende dyre roamingpriser. Du skal logge dig ind for at få adgang til guiden. I Europa har du adgang til 31 byer blandt andet Berlin, Barcelona, Amsterdam etc.

Det er en god ide, at downloade guiden hjemmefra eller fra et wifi-område og have guiden klar på mobilen, når du når frem. På den måde kan du også lave en liste over de ting, du gerne vil se, inden du tager afsted. TripAdvisor er kendt for sine bruger-anmeldelser – dem finder du også under hver attraktion, restaurant osv. App’en tilbyder det meste af det univers Tripadvisor er kendt for. Jeg vil anbefale denne app til dig, som gerne vil have en masse anbefalinger og det store overblik.

Wallpaper City Guide

De populære og smukke Wallpaper City Guides fåes også som app til den nette sum af cirka 32 kroner til forskellige byer som Madrid, Rom, Tokyo etc. Wallpaper City Guide er til dig som ligger vægt på arkitektur, design og sofistikerede butikker og hoteller.

Udvalget i app’en er ikke udpræget stort, men virker til gengæld som nøje udvalgt. App’en har også en ‘See the best of the city in just one day’ og en ‘insider guide’. Jeg vil anbefale denne app til dig, som kun har brug for en mindre guide med et nøje udvalg.

NFT Guides, All Cities (Not for Tourists)

City guiden ‘Not for Tourists’ tilbyder guides til 8 byer (flere kommer til, lover de), hvoraf syv af dem er i USA. Eneste by uden for staterne er London. App’en kan købes til omkring 55 kroner. Guiden er for dig, som har set de almindelige must-see attraktioner og som gerne vil udforske byerne på en lidt mere lokal måde. Guiden er opdelt i forskellige kategorier som ‘Top picks’, ‘Coffee’, ‘Bookstores’, ‘Farmers Markets’ og mange flere.

Jeg vil anbefale denne app til dig, som er træt af de almindelig cityguides, og gerne vil udforske lokalt. Eneste ulempe er, at guiden er begrænset på få byer. Men du kan tjekke deres website, hvor de har flere byer: notfortourists

Læs også

Her er de bedste danske podcast til din rejse

Gratis rejseapp hjælper dig i udlandet 

Af Lone Holm

 

Share Button

Lignende indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *