Foto af villa i Lagkada

Billig luksus ferie for 3 generationer

[vc_row el_position=”first”] [vc_column width=”1/2″] [vc_single_image image=”10273″ img_size=”full” img_link_target=”_self” el_position=”first last”] [/vc_column] [vc_column width=”1/2″] [vc_single_image image=”10274″ img_size=”full” img_link_target=”_self” el_position=”first last”] [/vc_column] [/vc_row] [vc_row el_position=”last”] [vc_column width=”1/4″] [clear el_position=”first”] [vc_column_text el_position=”last”]

Læs også

Parga er græsk, når det er bedst

Bo i en hund eller sov i en kiste

Sådan har du aldrig camperet før 

 

 

[/vc_column_text] [/vc_column] [vc_column width=”3/4″] [vc_column_text el_position=”first last”]

Hvis du og din familie drømmer om en billig luksus ferie for 3 generationer, bedsteforældre, forældre og børn, men ikke orker all inclusive-konceptet eller charterturister, er det en god ide at komme af sted inden skolernes sommerferie, for prisen ryger godt opad i højsæsonen fra midt juli til slut august. Jo, vi ved godt, at det er upædagogisk at tage børnene ud af skolen en uge udenfor ferien, men vi mener naturligvis førskolebørn …

Rejseblokken har plukket en håndfuld skønne ferieboliger ud med masser af plads til alle familiemedlemmer, egen pool, en masse bekvemmeligheder så som opvaskemaskine og wifi samt smuk udsigt. Alle sammen i Grækenland. Vi har valgt at bruge eksemplet med otte voksne og fire børn i vores søgning.

5 fine ferieboliger

1. Frem til den 27. juni koster det 9.004 kr. – 2.250 kr. pr. par – om ugen at leje sommerhuset Villa Karyonon i landsbyen Mistraki med plads til 18 mennesker. Efter den 27. stiger prisen med et par tusind. Dette hus er for folk, som kan lide den ‘ægte græske stemning’ og hinanden, da den ligger milevidt fra turistresorts. Nærmeste lufthavn er Kalamanta.

2. Til dem, der hverken vil køre langt eller undvære storbyen, er der et sommerhus i Kalyvia Thorikou kun 24 km. fra Athens centrum. Her er syv soveværelser og tre badeværelser samt hav- og bjergudsigt. Pris før 1. juni: 8.950 kr. frem til den 21. juni er der 800 kr. ekstra på pr. uge prisen og i den absolutte højsæson: 17.810 kr.

3. Provarma Hills på Kreta har et lille fitnessrum, en voksen og en børnepool samt alskens herligheder. Men vær forberedt på at slås om soveværelserne, for det ene har eget jacuzzi. Prisen (for 10 personer) pr. uge indtil den 20. maj: 9.290 kr. og efter den dato stiger prisen næsten til det dobbelte og i højsæsonen (midt juli-slut august) til det tredobbelte.

4. Villa Danae i Lagkada (prøv at sige navnet højt …) på Kreta har fem soveværelser og fire badeværelser. Der er egen pool, og hvis man bliver træt af socialt samvær med familien, kan man gå de 500 meter ned til stranden. Villaen koster 11.195 kr. for en uge frem til 21. maj. Det vil sige lidt over 2.750 kr. pr. par. I den græske højsæson stiger prisen til 25.077 kr. for en uge.

5. Et yndigt hvidmalet feriehus på Mykonos med plads til 10 voksne kan lejes for 8.770 kr. pr. uge, hvis du vel at mærke skal bruge det i maj. Allerede i juni stiger det næsten med 2.000 kr. Huset ligger tæt på øens lufthavn og 1,5 km. fra stranden.

Fotos: Campaya.dk

[/vc_column_text] [/vc_column] [/vc_row]

Share Button

Lignende indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *