iglo

En kold fornøjelse: 3 cool iglo hoteller

Træt af ensformede hoteller og firkantede rum? Mod på at prøve noget helt nyt? Så er en overnatning eller et længere ophold i en iglo måske sagen. Det er blevet hot at sove koldt, og vi har udvalgt tre europæiske iglo hoteller, som lover, at du kan holde varmen.

Østrig

I Alpeniglu Dorf i Kitzbüheler Alperne har man indrettet en iglo, der både størrelses- og komfortmæssigt ligger universer fra en traditionel eskimo-iglo. Udendørs er der farvestrålende liggestole, og indendørs er der både bar og restaurant. En lille kirke er der sågar også, hvor folk kan blive viet for at tilbringe bryllupsnatten på isbjørneskind i is-sengene.

Links: Kitzbueheler-alpen.com og Alpeniglu.com

iglo østrig
Foto: Alpeniglu.com

Norge

Norges største iglohotel ligger i Sorrisniva ved Alta, og hvert år bygges igloerne op igen med et nyt tema. Alt er lavet af sne og is: Sengene, værelserne, ja selv glassene i baren. Sorrisniva Iglohotel har 30 soveværelser, suiter, pejsestue, restaurant, udendørs jacuzzi og et is-kapel til giftelystne par.

De, der ønsker at sove i en almindelig hytte eller på et hotel, kan besøge hotellet en dag. Det koster 200 kr for voksne og 50 kr for børn.

Link: Sorrisniva

 

Iglo hotel i NOrge
Foto: Sorrisniva.no

Andorra

Grandvalira Igloo Hotel har fem igloer, som kan rumme seks personer i hver. Her bor du tæt på himmelen, nemlig i 2.350 meters højde.

Igloernes indhold er lavet af is og sne inklusiv de flotte isskulpturer. Hotellet har også jacuzzi, restaurant og bar. Deres pris inkluderer middag, velkomstdrink og en udflugt.

Link: Grandvalira Igloo Hotel

 

Iglo hotel i Andorra
Foto: Grandvalira.com

 

Læs også indlægget om Rejseblokkens tur i verdens største isgrotte nær Salzburg i Østrig: Magisk: Besøg i verdens største isgrotte.

Priser pr nat 

Alpen iglu 1.375 kr. 

Sorrisniva Igloo Hotel: 1.900 kr. inkl. transfer til Alta og morgenmad. 

Grandvalira Igloo Hotel: 930 kr pr nat i en delt iglo. 1.410 kr. i privat.

Læs også

Sov i en kiste eller bo i en hund

Lækkert gear til skiferien

Skiferie i Østrig for begyndere

Ny på ski. Se ekspertens råd

Share Button

Lignende indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *