Finnair A330 Marimekko Unikko

Flyv flot med Marimekko

[vc_row el_position=”first last”] [vc_column width=”1/4″] [vc_column_text el_position=”first”]

Læs også

Smukt besøg i finsk nationalpark

Nationaldrikke: Det skal du drikke

5 tips til flyrejser med børn

[/vc_column_text] [vc_widget_sidebar sidebar_id=”cs-relaterede-artikler-til-indlg” el_position=”last”] [/vc_column] [vc_column width=”3/4″] [vc_column_text el_position=”first last”]

Marimekko har været en del af den nordiske bevidsthed i mere end et halvt 100 år, og nu kan det finske farverige brand opleves i luften på et nyt fly.

Finnair og Marimekko er nemlig i gang med at lægge sidste hånd på langdistanceflyet Finnair Airbus 330, som er flyvende fra slutningen af 2014, hvor blå Marimekko-blomster (Unikko designet) vil pryde flyet, som I kan se på fotoet. I 2012 sendte Finnair et tilsvarende fly i luften med andet farvemønster og i 2013 blev alle Finnair-fly udstyret med Marimekko-service.

– Vi har givet Unikko et helt nyt farvemønster inspireret af Finlands tusindvis af søer og smukke, rene natur, fortæller Tiina Alahuhta-Kasko, Marimekkos CEO. Og Finnairs CEO Pekka Vauramo supplerer:

Ambassadører for Finland

– Vores to fly iklædt det elskede Unikko er flyvende ambassadører for finsk knowhow, positivitet og kreativitet. De udgør en stolt erklæring, når de svæver mod Asiens store byer, hvor begge selskaber ser en lys fremtid.

Her på Rejseblokken elsker vi at flyve med flyselskaber, der gør lidt ekstra ud af at forkæle kunderne, så vi glæder os til at ‘teste’ Finnairs Marimekko-stylede fly. Prisen for Best Airline Northern Europe har i hvert fald været deres de sidste fem år, så mon ikke at der er noget om snakken?

Herunder er der foto af økonomiklassens service. Hvis du vil se mere, kan du tjekke Finnairs video ud på YouTube: Marimekko for Finnair.

collection 8 Marimekko

[/vc_column_text] [/vc_column] [/vc_row]

Share Button

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *