Vinter i Tivoli

Give Away: Vind entrébilletter og turpas til Vinter i Tivoli

Om kort tid åbner Tivoli op for endnu en sæson Vinter i Tivoli – og du har nu chancen for at vinde entrebilletter og turpas til Den gamle Have midt i København.

Vinter i Tivoli kan fejre 3-års fødselsdag, og du kan se frem til at opleve et gennemført vinterunivers med blandt andet skøjtebane. Når du løfter nakken, kan du lade sig betage af en ny laserståle, der baner sig vej fra Nimbslottets tårn og ud i København til Langebro og Refshaleøen. Laserstrålen indgår også aktivt i Copenhagen Light Festival i København. Musicalen Mamma Mia spiller indenfor i Koncertsalen, og på bygningens rå facade udenfor kan du lade dig betage af Martin Ersteds lasershows. På Plænen optræder tegneserieikonet Rasmus Klump med nye forestillinger og på Tivoli-søen er der udsigt til spektakulære lys-shows.

Tag familien med til Vinter i Tivoli. Foto: Lasse Salling

Pingonesien åbner for de mindre

I en lille landsby på Plænen står den 15 meter høje igloPingonesien. Pingonesien tager udgangspunkt i det verdensberømte Rasmus Klump-univers. Udenpå på den hvide iglo er der video-projektioner, hvor Rasmus Klump og hans venner animeres på himlen, som var de stjernetegn. Indenfor i igloen vil der udover legeaktiviteter for børnene være mulighed for at danse til en ny dansevideo med titlen ”Plingeling,” der også optræder på det nye Rasmus Klump-soundtrack. Igloen byder på tematiserede vinteraktiviteter, hvor børn kan lege på rutsjebaner, udfordre sig selv på stejle klatrevægge m.m.

Rasmus Klump kan tale i ny forestilling

De mindste kan se frem til de to nye forestillinger Pingonesien Tur/Retur og Vinterløjer, hvor Rasmus Klump, Pingo og Flora optræder for børnene. Som noget helt nyt, og ganske epokegørende, får Rasmus Klump for første gang en stemme under forestillingerne. Det vil nok komme som en rigtig god overraskelse for publikum. Efter forestillingerne kan de mindste kramme og få taget selfies med de populære Tivoli-ikoner. Der er forestilling fire gange dagligt.  

Valentinsmiddag og romantisk stemning i Tivoli

Valentinsdag har længe haft svært ved at finde sin plads blandt Danmarks mange mærkedage. Men noget tyder på, at netop trangen og lysten til en romantisk aften er ved at finde sine ben her i landet. Tivoli oplever mange par, der på netop denne dag vælger en romantisk dag i forlystelseshaven. Der er kærlig kamp om bænkene omkring søen og de mange borde med romantisk udsigt på restauranterne. På Valentinsdag er der særlige valentinsmiddage på flere af Tivolis restauranter, du kan hænge hjerter med din udkårnes navn på broen over Tivoli Søen, løbe arm i arm på Københavns smukkeste skøjtebane og tage kærlighedsselfie på Kyssebænken.

Vinter i Tivoli har åbent fra den 31. januar 2020 til den 23. februar 2020.

Sådan deltager du i konkurrencen

Du har mulighed for at vinde i alt 4 entrebilletter og turpas til Vinter i Tivoli*, som jeg i samarbejde med Tivoli udlodder til to heldige vindere.

Det eneste du skal gøre er, at:

 • Skriv i kommentarfeltet nedenfor**: Hvad du glæder dig allermest til at opleve til Vinter i Tivoli.

Du må meget gerne dele konkurrencen med dine venner på Facebook

Vinderne er fundet. Stort tillykke til Kirsten Aakerman og Jette Güldner Knudsen. I har modtaget en mail.


Det med småt

Der trækkes to vindere, som hver vinder 4 entrebilletter og turpas til Tivoli. Vinderne findes via lodtrækning fredag den 31. januar 2020 kl. 22.00. Billeterne kan kun bruges under Vinter i Tivoli 2020. Vinderne skal bruge præmierne senest den 23. februar 2020. Vinderen får direkte besked, inden navnet offentliggøres. Du skal være over 13 år og bosiddende i Danmark for at deltage i konkurrencen.
*Præmien kan ikke ombyttes til kontanter og må ikke sælges til 3. hånd. Præmien udloddes i samarbejde med Tivoli.
**Husk at opgive din emailadresse, når du skriver din kommentar nedenfor, så jeg kan kontakte dig, hvis du vinder lodtrækningen. 
Læs mere om Cookie- og privatlivspolitik.

Nyd en tur i Vinter i Tivoli. Foto: Lasse Salling

Læs også: Oplev vild luksus i Dubai

Share Button

41 tanker om “Give Away: Vind entrébilletter og turpas til Vinter i Tivoli

 1. Jeg ville glæde mig mest til at have en dag sammen med min datter og min familie, hvor vi kan glemme dagligdags problemer og sygdom, og hygge os og grine sammen igen.

 2. Jeg vil glæde mig til det hele, for det er garanteret total gennemført. Sådan plejer Tivoli bare at være

 3. At få lidt vinter følelse og så skøjtebanen
  Mine piger elsker at stå på skøjter

 4. At se mine to skønne børn opleve Tivoli for første gang – og så i en magisk vinterudgave 😃❤️

 5. Tivoli er så magisk
  Jeg vil glæde mig til lydoplevelser… Med de mange lys – lysfremtoninger i parken bl.a over søen
  Jeg har læst der er en lystunnel på 30 m. Det lyder spændende
  Og jeg vil selvfølgelig tage mine 3 drenge med ind og se det i vinterferien 😁

 6. Hvis jeg vinder – glæder jeg mig meget til at kunne give mine 4 børn en skøn vinter oplevelse hvor vi kan stå på skøjter, besøge Rasmus klump og spise en pandekage 🙂
  Og alt det andet Tivoli har at byde på 😉 Der skal sikkert prøves en del forlystelser….

 7. Jeg ville dele hele oplevelsen med min mand og vores 3 døtre – hvis vi bliver de heldige. Tivoli er et magisk sted for os, som vi desværre ikke har besøgt så meget. Et sted fyldt med overraskelser, sommerfugle i maven og en fantastisk stemning. Det jeg er mest spændt på at se og prøve sammen med familien er skøjtebanen og den store iglo.

 8. Jeg glæder mig til det hele men mine 4 drenge glæder sig til skøjtebanen blandt andet

 9. Glæder mig allermest til skøjtebanen og den hyggelige stemning i de smukkeste vinterkulisser!

 10. Min datter Johanne og jeg vil glæde os allermest til Aquila. Som hun altid får mig lokket op i også sidder vi der og griner. Men skøjtebanen vil også være et kæmpehit sammen med hele det smukke vinterunivers 🥶

  1. Jeg glæder mig til, at mit barnebarn skal opleve, at Rasmus Klump ikke sover hele vinteren 💙

 11. Det altid smukke og totalt gennemførte Tivoli – uanset teama! Så med vintertemaet kan jeg næsten høre sneens knitren og iskrystallerne blinke, og det ville jeg glæde mig til at opleve hvis jeg vandt 😊

 12. Jeg glæder mig til at se vinteruniverset. Se hvilke smukke overraskelser, der venter. Og det er nok som sædvanligt den smukkeste oplevelse, når mørket falder på.🤞🤗

 13. Alt med Rasmus Klump, det elsker mine børn. Jeg glæder mig til. At se den fine skøjtebane🍀🤞🏻❤️😊

 14. Jeg vil glæde mig til at komme i tivoli med barnebarn Anna og hendes mor og far og se de mange flotte ting i har lavet til vinter i tivoli 😍😍😍😍 Anna synes det sjovt med Pingo restaurant og andre pingo ting . Hendes hund hedde nemlig PINGO

 15. 🦚Ville glæde mig til at se det hele og mærke stemningen. ELSKER Tivolis magiske univers 🦚

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *