Vinter i Tivoli

Giveaway: Vind billetter og turpas til Vinter i Tivoli

Du kan godt begynde at glæde dig, for om lidt slår Tivoli atter dørene op for en ny sæson ‘Vinter i Tivoli’. I samarbejde med Tivoli udlodder vi 3 x 4 entrebilletter og turpas i årets første giveaway. 

Når Tivoli slår dørene op til endnu en magisk ‘Vinter i Tivoli’ den 1. februar 2019 bliver der skruet op for lysevents, som adskiller sig markant fra det lys du oplever i de øvrige tre sæsoner. Blandt årets satsninger er blandt andet nordlys. Nordlys er en af naturens egne opfindelser, et ekstraordinært naturfænomen, der optræder som et show af dansende lys på himlen. Med laserlys, elektronisk lydcollage og røgeffekter, har Tivolis udviklingsafdeling skabt en oplevelse i området ved Plænen, hvor du nærmest står badet i nordlys.

Pingonesien for børn

I en lille ny landsby på Plænen rager en 15 meter høj specialdesignet iglo med navnet Pingonesien op. Landsbyen tager afsæt i det verdensberømte Rasmus Klump-univers og Pingo-figuren. Igloen indeholder overdækkede, tematiserede vinteraktiviteter, hvor især krudtuglerne blandt de yngre gæster kan boltre sig på rutschebaner, udfordre sig selv på stejle klatrevægge og deltage i sneboldkampe.

Skøjtebane og lystunnel ser dagens lys

Der kommer ligeledes nyt lys på bygningerne og træerne omkring Plænen. Den 300 m2 store skøjtebane foran Nimb bliver en kombination af lysoplevelser og skøjtning, hvor piruetter og andre bevægelser får det interaktive lys under isen til at forandre sig. Det store springvand ved Plænen bliver illumineret, så det ser frossent ud og ligner en 10 meter høj isskulptur.

Deltag i konkurrencen

I samarbejde med Tivoli udlodder vi 3 x 4 entrebilletter og turpas til Vinter i Tivoli. Det eneste du skal gøre er at skrive i kommentarfeltet nedenfor, hvad du glæder dig til at opleve til Vinter i Tivoli, hvis du vandt? 

Vi trækker tre heldige vindere søndag den 27. januar 2019 kl. 22.00. Vinderne får direkte besked, inden vi offentliggør navnene. Husk at opgive din emailadresse, når du skriver din kommentar, så vi kan kontakte dig, hvis du vinder lodtrækningen. 

Vinter i Tivoli har åben fra den 1. februar 2019 til den 24. februar 2019. Her kan du læse mere om Vinter i Tivoli

Vinderne er trukket. Vi har sendt jer en email. Stort tillykke til Tina Merete Skovgaard Pedersen, Emilie Grandahl og Trine Wiuff.

Tak til alle jer der deltog. 

Vinter i Tivoli

Af Lone Holm. Foto: Tivoli/Lasse Salling. Konkurrencen er lavet i samarbejde med Tivoli.

Share Button

Lignende indlæg

36 thoughts on “Giveaway: Vind billetter og turpas til Vinter i Tivoli

 1. Hvis jeg var den heldige vinder, så ville jeg invitere min datter, svigersøn og barnebarn en tur ud og skøjte og se Rasmus Klump. Vi har også hørt rygter om, at Tivoli får Nordlys, og det vil vi da ikke gå glip af😄👏

 2. Jeg ville tage min datter og hendes kæreste en tur ind og se Nordlys! 😃 Det lyder som en helt fantastisk oplevelse!

 3. Udover en af barndommens største glæder som altid bliver genoplevet i Tivoli – vil jeg særligt glæde mig til at oplever Nordlys, som jeg desværre ikke har oplevet i naturens form. At kunne kombinere med en skøjtetur, som hele familien elsker, er jo endnu et kæmpe plus.

 4. Vi har aldrig oplevet Tivoli i vintertiden før. Jeg ville tage min kæreste og hendes små søskende ud på skøjter, mens vi beundrer de mange flotte lys, især lystunellen og det smukke nordlys, som vi har hørt skulle blive en kæmpe oplevelse. Og selvfølgelig tage de små ind og se Rasmus Klump 😀

 5. Som nørd der er uddannet i oplevelser og IT synes jeg interaktivt lys under isen lyder helt fantastisk spændende. 🙂

 6. Jeg har aldrig været i tivoli ved vintertid, men det virker simpelthen så stemningsfuldt. Jeg ville tage på en romantisk kærestetur, se de mange lys og måske vove mig ud på et par skøjter.

 7. Glæder mig til at stå på skøjter sammen med mine børn, vi var derinde sidste år og det var simpelthen så hyggeligt.

 8. Jeg ville gerne se lysene på træerne, og det store springvand. Og så vil jeg stå på skøjter med kæresten.

 9. Hvis jeg vandt, ville jeg tage min dejlige kæreste med på Valentine’s Dag, så vi kunne komme ind og opleve Tivolis nye Nordlys, lystunnel, det frosne springvand med lys – og ikke mindst den super hyggeligt skøjtebane i Haven! Det ville vi simpelthen elske! <3

 10. Har aldrig været i Tivoli om vinteren, og vil især glæde mig til at se hvordan de vælger at dekorere haven med blomster. Det er jo koldt, så det er ikke hvilke som helst blomster der kan bruges nu, det er koldt.

 11. Pingonesien er et land, jeg aldrig har været i. Ja faktisk har jeg aldrig hørt om det, så det skal da helt sikkert besøges.

 12. Tivoli om vinteren er smuk og romantisk og især hvis vi er heldige at der kommer lidt sne. Hyggelige stder at få varmt at drikke og se på den smukke have mens varmen vender tilbage.

 13. Vil glæde mig til at opleve vinter i Tivoli for første gang, de hvor flot det er. Især når mørket falder på og lysene er tændt, vil tage min mand og vores børn med

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *